Sådan ændres mappenavn på Dokumenter

Mappen "Dokumenter" er en af ​​de tidligste specielle mapper, der gjorde sin debut på Windows 95 og er primært anvendes til opbevaring af alle former for personlige filer. Dog kan navnet være misvisende, da det er fysisk muligt at gemme mere end blot blot dokumenter. De særlige mappe funktioner er de samme som i andre mapper, så tilføje lydfiler, billeder, videoer og andre filtyper er mulig. Ændring mappenavnet til noget mere meningsfuldt kunne gøre mappen skiller sig ud mere.

Vejledning

1

Klik på "Start" menuen og fremhæve "Dokumenter". Højreklik på mappen, og klik på "Egenskaber".

2

I "Target mappen placering" box, ændre "Dokumenter" i det navn, du ønsker at ringe til den mappe. Klik på "OK" knappen. Vælg "Ja", hvis du bliver bedt om at flytte nogen filer.

3

Du kan også ændre navnet ved at gentage trin 1 og klikke på fanen "Generelt", hvor du kan redigere "My Documents" tekst i tekstfeltet. En endnu kortere måde at omdøbe en mappe, er ved at højreklikke på "Dokumenter" i startmenuen, og klikke på "Omdøb".

TIPS

  • 1. Hvis du ikke kan finde de "Dokumenter" i "Start" menuen, kan det være skjult på grund af "Start" menuen indstillinger. Kontroller først på skrivebordet for at se, om der er en ikon og anvende de skridt der. Hvis ikke, skal du højreklikke på proceslinjen, og vælg "Egenskaber". Klik på fanen "Start Menu" og derefter på "Tilpas" knappen. Klik på fanen "Avanceret" og under "Start menupunkter" listen, se efter "Dokumenter". Sæt indstillingen "Display som et link" eller "Display som en menu."
  • 2. "Dokumenter", kan også ikke være synlige, hvis du bruger "Classic Menu." Hvis linket "Dokumenter" mangler i skrivebordet, skal du højreklikke på proceslinjen, og vælg "Egenskaber", og klik på "Start Menu" fanen. Vælg "Start Menu", og klik "OK". Påfør den tidligere tip om nødvendigt og gentag trinene.
  • 3. Hvis du ønsker at omdøbe mappen fra skrivebordet og ikonet ikke er der, skal du højreklikke på skrivebordet og vælg "Egenskaber". Klik på fanebladet "Skrivebord" og vælg "Tilpas skrivebordet". Check "Dokumenter" afkrydsningsfeltet, og klik på "OK" på hver dialog. Se efter "My Documents" ikonet på skrivebordet og udføre de samme operationer i trin 1.

relaterade artiklar