Sådan ændres Manuelle Policy Settings

Sådan ændres Manuelle Policy Settings


Indstillinger for gruppepolitik bruges til at tilpasse hele koncernen præferencer og tilladelser på en computer. Manuelle politiske indstillinger er koncernens politik indstillinger, der gælder for en enkelt computer arbejdsstation, i modsætning til et netværk af mange computer arbejdsstationer. For at indstille gruppe politikker, der påvirker et helt netværk af computere, er de politiske indstillinger indstillet via netværkets domænecontroller computer. For at indstille gruppe politikker, som kun påvirker en enkelt computer, er de politiske indstillinger indstilles fra den lokale computer arbejdsstation. For manuelt at ændre en politisk indstilling, skal du have adgang til en brugerkonto med administratorrettigheder på den lokale computer.

Vejledning

1

Log ind på computer, du ønsker at ændre den lokale politiske indstillinger for brug af en konto med administratorrettigheder.

2

Åbn "Start" menuen og indtast "gpedit.msc" i søgefeltet. Tryk på "Enter" for at åbne den lokale Group Policy Editor.

3

Naviger til gruppepolitik tildelt indstilling, du vil ændre politik. En GPO er en virtuel container, der huser politik indstilling oplysninger. For at navigere til en bestemt GPO, bruge konsoltræet placeret i venstre vindue panel af Group Policy Editor. Denne konsol træ indeholder to hovedgrene. Ifølge Microsoft GPO'er indeholdt i grenen Computerkonfiguration den "anvendes på en computer, uanset hvem der logger på computeren." GPO'er indeholdt i Brugerkonfiguration branchen "gælder for brugere, uanset hvilken computer de logger på." Hver af disse indeholder både gruppepolitikobjekter for softwareindstillinger, Windows-indstillinger og administrative skabeloner indstillinger. For at se GPO'er indeholdt i nogen af ​​undermenuer ligger inden for en bestemt gren af ​​konsoltræet, klik direkte i undermenuen mappe. Mappens indhold vises i det højre vindue panel. Hvis du vil udvide en bestemt undermenu, skal du klikke på plustegnet placeret til venstre for undermenuen mappe. Hvis du ikke kan se et plustegn ved siden af ​​mappen, betyder det at der er ingen yderligere undermenuer.

4

Vælg den GPO, du vil ændre og åbne den ved enten at dobbeltklikke på den eller højreklikke på den og vælge "Egenskaber".

5

Skift indstillingen af ​​GPO passer til dine præferencer.

6

Klik på "Anvend" for at gemme den nye GPO indstilling. Klik på "OK" for at lukke den valgte GPO.

7

Gentag trin 3 til 6 efter behov for at ændre noget andet politik indstilling, du vil ændre. Luk derefter Group Policy Editor.


relaterade artiklar