Sådan ændres Management Dokumenter

Et dokument er et andet ord for en digital fil på en computer, der indeholder oplysninger. I de fleste tilfælde ordet dokument henviser til en tekstbehandlingsfil, præsentation fil eller regneark fil. Hvis ledelsen på din arbejdsgiver vil have dig til at ændre eller redigere dokumenter, skal du den rigtige software.

Vejledning

1

Hent Open Office (se Resources). Open Office er et open source program, der kommer med forskellig software til redigering af dokumenter. Efter at lære hvilken slags ledelse dokument, du har brug for at ændre, åbne den tilsvarende program inden Open Office, der redigerer den specifikke type dokument. Når lanceret, åbne dokumentet i Open Office og foretage de ændringer, du har brug for.

2

Naviger til Google Dokumenter hjemmeside (se Resources). Log ind med din Google-konto. Upload ledelsen dokument til din Google Dokumenter-konto, og klik derefter på den for at åbne og redigere den. En fordel Google Docs er, at dokumentet vil være til rådighed, uanset hvor du har adgang til internettet.

3

Købe og downloade Microsoft Office (se Resources). Microsoft Office er som en betalt version af Open Office. Det har et par flere programmer og funktioner, men det fungerer på samme måde. Vælg det program i Microsoft Office, der svarer til den type ledelse dokument, du vil ændre, åbne dokumentet i programmet derefter. Derfra du lave dine ændringer.

Relaterede artikler