Sådan ændres indstillingen på et grafikkort

Sådan ændres indstillingen på et grafikkort


Computerens grafikkort, også kendt som et skærmkort, arbejder sammen med Windows-styresystemet til at vise tekst og grafiske elementer på computerens skærm. Ligesom andre komponenter, er du i stand til at ændre den grafiske kortets indstillinger herunder kontrast, lysstyrke, farve indstilling, opsætning ekstra skærm, skærmopløsning samt grafikkortet enhedsdriver. De nye indstillinger er aktive med det samme, og måske eller måske ikke kræve en genstart af computeren.

Vejledning

Ændring Grafikkort indstillinger

1

Klik på "Start", "Control Panel" og "Udseende og personlige indstillinger.

2

Klik på "Personalisering" og derefter "Display" hvis du bruger Windows 7 eller "Skærmindstillinger", hvis du bruger Windows Vista.

3

Klik på linket "Tilpas opløsning" for at ændre din skærm / grafikkort display, opløsning eller orientering. Klik på "Anvend" og derefter "OK" for at acceptere ændringerne.

4

Klik på "Juster lys" linket for at ændre skærmens generelle lysstyrke ved at flytte måleren ved siden af ​​overskriften "skærmens lysstyrke." Ændringen lysstyrken ske med det samme.

5

Klik på "Kalibrer farve" linket for at åbne en "wizard", som vil guide dig gennem kalibrering dit grafikkort / skærmens farve. Klik på "Næste" for at starte guiden. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre guiden og klik på "Finish", når du bliver bedt om.

6

Klik på "X" i øverste højre hjørne af "Display" eller "Skærmindstillinger" dialogboksen, når du er færdig med at ændre dit grafikkort indstillinger.

Opdatering / ændring Graphic Card Driver --- Windows Update

7

Klik på "Start", "Alle programmer" og "Windows Update".

8

Klik på "Søg efter opdateringer" i venstre rude i dialogboksen Åbn. Klik på "Vis tilgængelige opdateringer" linket for at se, om en ny driver er tilgængelig for din computers grafikkort.

9

Klik grafikkortet førerens navn, hvis en ny driver er tilgængelig. Klik på "Install" og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen. Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller bekræftelse, skal du indtaste dit systems adgangskoden eller klikke på "Ja" for at bekræfte installationen.

TIPS

  • Du kan også kontrollere, om et nyt grafikkort driver er tilgængelig manuelt ved at klikke på "Start", "Control Panel" og indtaste "Device Manager" i "Søg Kontrolpanel" boksen. Klik på "Opdater enhedsdrivere" under "Enhedshåndtering" overskrift. Klik på linket "Skærmkort" og derefter højreklikke på navnet på dit grafikkort under "Skærmkort" overskrift. Klik på "Opdater driversoftware" klik "Søg automatisk efter opdateret driversoftware." Klik på "Luk" når du bliver bedt.

relaterade artiklar