Sådan ændres hudtone i Photoshop CS4

Opnåelse den ideelle solbeskinnede tan, perfekt porcelæn look eller vedtagelse af hudfarve anden etnicitet kan være en dyr, tidskrævende og ofte umuligt proces i det virkelige liv. For at ændre hudfarve uden engagement, stole på Adobe Photoshop CS4, det grafikprogram fra Adobe Creative Suite. Ændring hudfarve i Photoshop er ikke en one-click proces, men kræver ingen blegemiddel, sunblock eller skadelige stråler.

Vejledning

1

Åbn Adobe Photoshop CS4. Klik på "File". Klik på "Åbn". Find billede med hudfarve at ændre, og dobbeltklik på filnavnet for at åbne billedet.

2

Klik på "Window" menu og vælge "lag" for at åbne "Lag" rude. Et lag viser, kaldet baggrund.

3

Klik på "Lasso" værktøjet. Tegn en linje omkring en del af personens hud, såsom en eksponeret arm. Omringe blot huden, ingen tøj eller en del af baggrunden.

4

Højreklik på lassoed område, og vælg "Layer via Copy". Bemærk "Lag" menuen indeholder en ny Lag 1.

5

Klik på "Image" menuen. Klik på "Justering". Klik på "Hue / Saturation".

6

Skub "Hue" bar meget langsomt til venstre eller højre for at gradvist at ændre farven på huden. Flyt "Mætning" bar til højre for at lysne huden eller til venstre for at reducere glans og blænding. Skriv ned numrene i "Hue" og "Mætning" kasser, og klik på "OK."

7

Klik på baggrundslaget på "Lag" paletten. Gentag "Lasso" og "Layer via Copy" procedure til at omslutte en anden del af huden, såsom en kind eller pande.

8

Gentag "Image", "Justering" og "Hue / Saturation" proces, men i stedet for at bruge skyderne skrive tallene i kasserne. Klik på "OK" vinduet. Dette sikrer hudfarven ændringer er nøjagtig de samme over hele kroppen.

9

Gentag processen, hver gang starter fra baggrundslaget, indtil alle hudfarven ændres.

10

Klik på ikonet i øverste højre hjørne af "Lag" menuen og vælge "Samkopier billede." Klik på menuen "Filer". Klik på "Gem som". Giv billedet et nyt navn, og klik på "Gem".


relaterade artiklar