Sådan ændres et kørekort Adresse Online

Sådan ændres et kørekort Adresse Online


En person vil være nødvendigt at ændre sin adresse med Institut for Motorkøretøjer (DMV) for at sikre enhver kommunikation mellem DMV og beboeren ikke afbrydes, opdatere DMV registre for eventuelle registrerede køretøjer i beboerens navn samt anmodning en ny kørekort eller stat ID. I mange tilfælde vil ændre en adresse på et kørekort resultere i DMV underrette ministeren om en vælger adresseændring. Dette gælder kun for personer, der er registreret til at stemme i denne tilstand.

Vejledning

1

Gå til Department of Motor Vehicles hjemmeside i din tilstand. For eksempel, bosiddende i Californien, der ønsker at ændre adressen på hans kørekort skal kontakte staten Californien Institut for Motorkøretøjer gøre det.

2

Få adgang til online DMV adresseændring system.

3

Indtast dit kørekort nummer. Indtast f.eks "A5555555" uden mellemrum. Eller som anvist af den online DMV adresseændring systemet i din tilstand.

4

Indtast dit efternavn, fornavn og midterste initial i de medfølgende bokse.

5

Indtast din fødselsdato. For eksempel, "1960/01/01". I de fleste tilfælde vil en måned, dag og år boks gives for hver post, hhv.

6

Indtast de sidste fire cifre i dit CPR-nummer. For eksempel, "1234."

7

Indtast udstedelsesdag i dit kørekort. I de fleste tilfælde vil en måned, dag og år boks gives for hver post, hhv. For eksempel, "11/22/09".

8

Vælg adresseændring option, der gælder for dig. For eksempel, "ændre både driver License / ID-kort og køretøj / skib-adresse", "Change driver License / ID-kort Address Only" eller "Skift køretøjs / Vessel Address Only".
Vælg den relevante indstilling, og klik derefter på "Skift adresse." Eller den relevante knap, der gør det muligt at fortsætte med adresseændring proces.

9

Indtast din tidligere adresse.

10

Hvilken adresse, postadresse og / eller bopæl adresse, du vil ændre. Hvis begge, skal du vælge "Change". Følg anvisningerne på skærmen og læse alle instruktioner, der vises.

11

Indtast den nye eller nuværende bopæl adresse.

12

Kontroller oplysningerne er indtastet korrekt. Rediger om nødvendigt.

13

Gennemgå vilkår og betingelser for online DMV adresseændring system. Accepter vilkår og betingelser for at fortsætte.

14

Bekræft, hvis du vil DMV at anmelde udenrigsminister (vælgerregistrering) med din nye adresse oplysninger.

15

Indsend oplysningerne.

16

Udskriv adresseændring transaktion side. Der er intet gebyr for at ændre en adresse online. Udtrykket transaktion kun bruges af DMV at angive, at en tjeneste der udføres.
Skriv dato og tidspunkt for transaktionen. For eksempel: 2009-07-08 23: 06: 29,123456

TIPS

  • Bekræft adresseændring med DMV.
  • Ikke alle Department of Motor Vehicle steder tillader staten beboerne til at ændre deres adresse online.This artikel bruger staten Californien Department of Motor Vehicle hjemmeside som grundlag for alle oplysninger om, hvordan du ændrer en adresse online for et kørekort.

relaterade artiklar