Sådan ændres en URL Underbibliotekssti adresse

Sådan ændres en URL Underbibliotekssti adresse


En hjemmeside undermappe adresse, også kaldet et underdomæne, er en URL, der peger på en bestemt mappe eller et bibliotek i et websted. For eksempel kan et websted med en URL "www.mysite.com" har et underdomæne af "cindy.mysite.com." Websteder, der tilbyder gratis hjemmeside hosting-tjenester, såsom Typepad eller Blogspot, bruge underdomæner, når der tildeles personlige webadresser til medlemmerne tilmelding. Hvis du har en hjemmeside på din egen, kan du lave dine egne subdomæner samt administrere og redigere deres egenskaber ved hjælp af din web-hosting-konto kontrolpanel.

Vejledning

1

Gå til Kontrolpanel i din web hosting-konto.

2

Klik på linket for "underdomæner."

3

Bemærk placeringen af ​​den mappe, hvor subdomæne adresse point. Klik på "Fjern" det undermappe adresse, du ønsker at ændre.

4

Klik på linket "Tilføj" for at tilføje et nyt subdomæne, skriv derefter det nye navn undermappe.

5

Klik på "Administrer Redirection" linket ved siden af ​​det nye underdomæne navn efter den er oprettet. Indtast adressen på den gamle subdomæne adressekartotek og indsende ændringerne.

TIPS

  • Selv om det ikke kunne være muligt at redigere navnet på underdomæne, er det muligt at fjerne det, skal du indtaste en ny, og omdirigere den til en gamle bibliotek, hvor de tidligere underdomæne point. Det kan tage 12 til 24 timer for underdomæne ændringer udbrede på internettet.

relaterade artiklar