Sådan ændres en statisk IP-adresse

Sådan ændres en statisk IP-adresse


En IP-adresse er en identifikator, som identificerer din computer på world wide web. De fås i to former, "Dynamic" og "Static". En statisk IP-adresse kan gavne dig på mange måder, såsom at lade dig adgang til din computer med lethed fra en ekstern placering, og forhindrer server nedetid, som du kan opleve med sin Dynamic modstykke. Hvis du har flere statiske IP-adresser, fra tid til anden, kan du nødt til at skifte op adresserne på dine computere. Det er en opgave, der nemt kan opnås.

Vejledning

Windows-operativsystem

1

Køb en anden statisk IP-adresse fra din internetudbyder. Hvis du allerede har købt en blok af statiske IP-adresser, kan du springe dette trin over.

2

Åbn computerens kontrolpanel. Åbn din "Netværk og Internet" indstillinger. Vælg muligheden for at "Administrer Netværksindstillinger." Ordlyden vil variere lidt, afhængigt af hvilken version af Windows du kører.

3

"Højreklik" på det ikon, der repræsenterer din internetforbindelse. Vælg "Egenskaber".

4

Klik på "TCP / IP" for at fremhæve den. Klik på "Egenskaber".

5

Sørg for, at indstillingen er valgt for "Brug følgende IP-adresse." Hvis det ikke er, bliver du nødt til at vælge denne mulighed for at aktivere felterne herunder.

6

Slet den aktuelle statisk IP-adresse ved at bladre til slutningen af ​​boksen og trykke "Backspace" på tastaturet.

7

Indtast din nye statisk IP-adresse. Hvis du ændrer statisk IP-adresse, kan du også nødt til at ændre undernetmasken og gateway-adresse. Klik på "OK" for at afslutte ud.

Macintosh operativsystem

8

Klik på "Apple".

9

Vælg "Systemindstillinger". Klik på "Netværk".

10

Vælg muligheden for at "Configure manuelt" under fanen TCP / IP.

11

Slet statisk IP-adresse, der i øjeblikket er i IP-adressen vinduet. Indtast din nye statisk IP-adresse.

12

Klik på "Anvend nu" for at afslutte ud.


relaterade artiklar