Sådan ændres en DNN Portal Adresse

Portal aliaser, også kendt som adresser, er et afgørende element i forvaltningen af ​​en hjemmeside. Udviklere hjælp af DotNetNuke (DNN) ansøgning til deres hjemmeside bruger portal adresser til at omdirigere flere domænenavne til samme webadresse. Den DNN ansøgning, der anvendes til ASP.net-baserede websites, lader udviklere redigere, tilføje og slette portal adresser. Færdiggørelse af denne funktion er en enkel proces, kun et par skridt.

Vejledning

1

Åbn SQL Server ledelsesværktøj i øjeblikket er installeret på din computer eller arbejdsstation. Vælg serverens lokale / test database og vælg "PortalAlias" valgmulighed.

2

Vælg en af ​​de tilgængelige muligheder for at ændre portalen adresse. Vælg "Rediger" for at redigere en eksisterende portal adresse, eller vælg "Tilføj" for at tilføje en ny post til listen over eksisterende adresser. Indtast navnet på den nye adresse i det relevante felt. Hvis du har et overskud på adresser, så sørg adresserne linket til den korrekte portal id.

3

Åbn "web.config" filen ligger i computerens DNN mappe. Tryk på "Enter" eller "Return" i tekstdokument, og gem filen. Dette vil få serveren til at genindlæse hjemmesiden, rydde cache og indlæse ændret eller tilføjet adresse.


relaterade artiklar