Sådan ændres en Compatt 5 Adresse Akustisk

En Compatt 5 enheden bruges i offshore boring, udgravning, dybhavsfiskeri udforskning og andre undersøiske navigation, positionering og data kontrolforanstaltninger. Ændring af adressen på en Compatt 5 akustisk kræver fysisk at fjerne enheden fra rammen og erstatte den med en anordning, der opfylder dine behov. Der er forskellige akustiske adresser, der kan understøtte variable vægte op til flere tons. At vide før tid betingelserne for din ansøgning, og det korrekte Compatt 5 hardware til at bruge, gør det muligt at ændre den akustiske adresse med succes.

Vejledning

1

Bestem mængden af ​​SWL (SWF), som du har brug for din ansøgning. Offshore-bygning applikationer brug for op til 50 tons SWF, mens oceanisk forskning kræver betydeligt mindre.

2

Fjern den akustiske frigivelse transponder fra den tunge release ramme ved at fjerne krogene på toppen og bunden af ​​den akustiske frigivelse transponder.

3

Monter den nye akustiske udgivelse, der har den akustiske adresse, du har brug for, og passer det til den tunge release ramme.

TIPS

  • Ændring af akustiske udgivelse kræver helt fjerne den gamle udgivelse og installere en ny. Den akustiske udgivelse kan ikke ændres og er indstillet på et bestemt belastning.
  • Kun uddannede fagfolk bør forsøge at bruge professionel kvalitet udstyr, som risikoen for skader er stor. Kontakt en professionel eller modtage uddannelse, hvis du ikke har mulighed for at ændre en Compatt 5 på din egen.

relaterade artiklar