Sådan ændre afstanden i Microsoft Word 2007

Sådan ændre afstanden i Microsoft Word 2007


Microsoft Word 2007 er et almindeligt anvendt program, der er en del af Microsoft Office 2007-systemet. Det giver brugerne mulighed for at tilpasse dokumenter i en række måder, herunder tchanging afstanden mellem tekstlinjer, stykker og endda enkelte tegn i document.The relative lethed af tilpasning betyder, at forekomsten af ​​dokumenter kan ændres hurtigt og effektivt på møde mange tekstbehandling behov.

Vejledning

Sådan ændres afstanden mellem linjer

1

Brug musen til at markere den del af dokumentet, du vil ændre linjeafstanden for, eller hold "Ctrl" og "A" for at vælge hele dokumentet. Hvis dokumentet er tomt er der ikke behov for at vælge en del af dokumentet.

2

Klik på fanebladet "Hjem" i toppen af ​​skærmen, hvis det ikke allerede er valgt.

3

Find og klik på "Linjeafstand" knappen i afsnittet "§". Den "Linjeafstand" knappen har fire små vandrette linjer ved siden af ​​en lodret pil, der peger op og ned.

4

Vælg den linjeafstand, der opfylder dine behov. For eksempel, hvis du vil have din dokument, der skal dobbelt afstand, skal du klikke på "2.0".

5

Klik på "linjeafstand ...", hvis du ikke kan se den linjeafstand, som du ønsker vist. Derfra kan du klikke på dropdown-menuen under "Linjeafstand:" for at ændre typen af ​​afstand, eller justere pilene under "I" for yderligere at tilpasse din afstand.

Sådan ændres afstand mellem tegn

6

Brug musen til at markere den del af dokumentet, du vil ændre afstanden tegn for, eller hold "Ctrl" og "A" for at vælge hele dokumentet.

7

Klik på fanebladet "Hjem" i toppen af ​​skærmen, hvis det ikke allerede er valgt. Find "Font" i fanebladet "Hjem".

8

Åbn dialogboksen skrifttype boksen ved at klikke på den lille pil i bunden af ​​"Font" sektion eller ved at holde "Ctrl" og "D"

9

Klik på fanebladet "Tegnafstand" øverst i dialogboksen skrifttype kassen.

10

Find "Mellemrum" dropdown menuen, og vælg enten "Condensed" (for at mindske afstanden mellem tegn) eller "udvidet" (for at øge afstanden mellem tegn.) Brug pilene i det tilstødende "Af:" menuen for at justere mængden af afstanden.

Sådan ændres afstanden mellem afsnit

11

Brug musen til at markere den del af det dokument, du ønsker at ændre punkt afstand for, eller hold "Ctrl" og "A" for at vælge hele dokumentet.

12

Klik på "Sidelayout" fanen øverst på skærmen.

13

Find "Mellemrum" boksen i afsnittet "§" i "Sidelayout" fanen.

14

Klik på pileknapperne ud for "Før" og "Efter" for at justere stykke afstand op eller ned, indtil du har de ønskede indstillinger.

TIPS

  • Hvis du vil fortryde alle ændringer, du har foretaget i afstanden mellem dit dokument, skal du holde "Ctrl" tasten og "Z", eller klik på ikonet Fortryd, der ligner en baglæns kurvet pil i toppen af ​​skærmen.

Relaterede artikler