Sådan: Adobe PDF til Word-dokument

Sådan: Adobe PDF til Word-dokument


Adobe Systems er et amerikansk-baseret software virksomhed, der markedsfører Acrobat linje af Portable Document Format (PDF) skrive programmer. Acrobat-brugere har en bred vifte af funktioner til rådighed for dem på tværs af de tre versioner: Standard, Pro og Pro Extended. Blandt disse funktioner er muligheden for at konvertere en eksisterende PDF-fil til et Word-dokument. Dette er en nyttig funktion, hvis du har brug for at redigere store mængder tekst fra PDF, da det ville være lettere at opnå i et tekstbehandlingsprogram. Du kan konvertere en Adobe PDF til Word ved at følge et par skridt.

Vejledning

1

Installer en af ​​Adobe Acrobat-programmer til din computer. De følgende trin vil arbejde for alle tre versioner: Standard, Pro og Pro Extended. En gratis prøveversion af Acrobat er tilgængelig.

2

Åbn PDF-fil, du vil konvertere til et Word-dokument. Klik på "Åbn" -ikonet. Brug drop down menu på "Open" dialog vindue, for at finde den mappe, hvor PDF-filen er gemt. Vælg filen, og klik på "Åbn".

3

Klik på menuen "Filer" og fremhæve "Export" mulighed for at vise en liste over tilgængelige konverteringsindstillinger. Klik på "Word-dokument" valgmulighed. Brug "Gem i" menu til at vælge en mappe til at gemme Word-dokumentet. Skriv et navn til Word-dokumentet i feltet "Filnavn". Sørg for feltet "Gem som type" er opført som et Word-dokument filtype, såsom "doc" eller "docx". Klik på "Gem" knappen, for at fuldføre processen med at konvertere en Adobe PDF til et Word-dokument.


relaterade artiklar