Sådan åbnes en PayPal-konto med penge

Sådan åbnes en PayPal-konto med penge


PayPal er en populær måde at købe varer og tjenesteydelser over internettet. Den webbaserede PayPal system giver dig mulighed for at betale online eller sende penge til andre PayPal-konti. Konti er ofte finansieret via bankkonti eller kreditkort, men PayPal har også et system, der giver dig mulighed for at indbetale penge på din konto.

Vejledning

1

Tilmeld dig en PayPal-konto på PayPal-websitet. Alt hvad der er nødvendigt, er dit fulde navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer.

2

Gå til en butik, der tilbyder forudbetalte kort gennem Grüne Punkt-systemet. Systemet tilbydes til store detailhandlere som Wal-Mart, Walgreens, CVS og Rite Aid.

3

Køb en Green Dot MoneyPak for det beløb du ønsker at indbetale på din PayPal-konto. Butikken vil indsamle penge plus en $ 4,95 gebyr for MoneyPass.

4

Log ind på din PayPal-konto ved hjælp af din e-mailadresse og password.

5

Vælg de tilføje penge pull-down menuen på PayPal Min konto. Det sidste punkt på dagsordenen er "Tilføj Midler fra Money Pack". Klik på dette menupunkt. Du vil gå til en grøn prik-MoneyPack PayPal side.

6

Indtast dit MoneyPack nummer og sikkerhedskoden på websiden til at deponere MoneyPack penge til din PayPal-konto. Wal-Mart MoneyPack køb har aktiveringskoden på kvitteringen.

TIPS

  • Du kan indbetale op til $ 500 med en enkelt MoneyPack. Wal-Mart har en $ 1100 grænse.
  • PayPal grænser MoneyPack bruge til $ 250 om året, medmindre du giver din fødselsdato og CPR-nummer, som skal vurderes på Green Dot. Efter kontrol, kan du bruge MoneyPack at indbetale op til $ 2.000 per måned.
  • Forkæl din MoneyPack ligesom kontanter, indtil det er indsat på din PayPal-konto.

Relaterede artikler