Risiko for at få & Åbning vedhæftede filer

Risiko for at få & Åbning vedhæftede filer


IT-sikkerhed er i fare, når du åbner en fil, der er vedhæftet en e-mail fra en ukendt kilde. Før lade nysgerrighed komme til dig, huske på de farer forbundet med at downloade en vedhæftet fil email. Den eneste sikre tid til at hente en vedhæftet fil, når du forventer det og ved, hvem det er fra.

Phishing

Phishing er en form for fare forbundet med vedhæftede filer. Dette er, når en person e-mails du med et link eller vedhæftet fil, der, når den åbnes, er indstillet til at få dine kontooplysninger. Med disse oplysninger, kan en person hacke sig ind dine bankkonti og stjæle dine penge og / eller identitet.

Trojans

Trojanske heste er en form for virus, at din computer kan få, når du åbner en vedhæftet fil email. Denne type virus tilføjer malware på dit system og forårsager pop-ups til at gå ned webbrowseren eller at få dit system til fejl.

Virus

Vira er gennemført vedhæftede filer med enhver type fil forlængelse. Når disse klikket er der ingen måde at stoppe virus. Men du kan beskytte din maskine ved hjælp af en anti-viral software program.

Software

Kør antivirussoftware ofte, især hvis du tror dit system er inficeret. Anti-virus software vil ikke kun fjerne virus fra din computer, men det vil efterlade dig følelsen sikkert, at dit system ikke vil gå ned.

Tips

Download aldrig en vedhæftet fil, der ikke kommer fra en ven, kollega eller familiemedlem. Advar folk, hvis din e-mail-konto er hacket og e-mails sendes til folk, der indeholder links eller vedhæftede filer. Dette vil beskytte dem mod infektion så godt.


relaterade artiklar