QuickBooks & ændrede navn Information

QuickBooks er en af ​​de mest populære regnskabs software pakker til rådighed. Dens brugervenlighed er en af ​​Quickbooks vigtigste fordele i forhold flere Bogholder gearet pakker. Lejlighedsvis, har brug for simple fejl, der skal rettes, ligesom en medarbejder at få gift og ændre hendes navn, eller en kunde eller leverandør at ændre navnet på deres virksomhed. Disse skal opdateres i din virksomhed fil.

Vejledning

Ændring af Duplicate Navne

1Åbn QuickBooks virksomheden filen ved at dobbeltklikke på ikonet QuickBooks. Klik på fanen "Kundecenter", og undersøge listen over kundernes navne. Af og til kan en kunde være utilsigtet duplikeres i virksomheden filen. Dette sker, når du går ind i en transaktion, og enten staver eller tilføje et tegn til navnet. QuickBooks skaber en dublet kunde med navneskift.

2

Fremhæv kunden navn, du ønsker at gemme. Dette vil være det navn, der har alle de korrekte kontaktoplysninger og transaktioner historie. Det gør du ved at klikke på "Rediger" -knappen på kundens navn og holde venstre klik knap på musen. Når navnet er fremhævet, skal du holde både de "Ctrl" og "C" tasterne for at kopiere navnet.

3

Fremhæv det duplikeret navn, du ikke ønsker at gemme. Igen, skal du klikke på "Rediger" -knappen på duplikerede kundens side. Navnet på "Navn på kunden" boksen, og hold både "CTRL" og "V" tasterne. Klik på "Ok". En advarsel vindue vil fortælle dig, at dette navn er i brug, og spørge, om du vil flette dem. Vælg "Ja", og de duplikerede navne vil blive slået sammen. Dette vil bede "Kamera-klik" lydeffekt, så du ved sammenfletningen lykkedes.

4

Gentag denne procedure for alle leverandører, hvis virksomhederne har ændret navne, medarbejdere, der har for nylig ændret deres navne. Når du ændrer en medarbejders navn sørge for, at den enkelte har kontaktet den sociale sikring kontoret om ændringen.

Hvis en leverandør har ændret navne, kontrollere, at arbejdsgiveren identifikationsnummer forbliver den samme, eller du bliver nødt til at holde disse leverandørers transaktioner adskilt skattemæssigt.

Ændring af navne på din virksomhed eller Partners

5

Klik på "Selskabet" knappen i øverste menubjælke. Når siden åbnes klikke på "Company Information" valgmulighed. At gøre dette åbner "Company Information" vinduet, hvor du kan ændre navnet på din company.by simpelthen at skrive det nye navn i "Firmanavn" boksen.

Hvis din virksomheds navn og arbejdsgiver identifikationsnummer er ændret, bliver du nødt til at oprette et nyt selskab fil til den nye virksomhed i skattemæssig henseende.

6

Opret en ny virksomhed fil til en ændret EIN. For at gøre dette skal du blot klikke på "File" knappen og rul ned til "Save Copy eller lave backup" valgmulighed. "Gem" vindue vil åbne med navnet på sikkerhedskopien fremhævet. Tilføj udtrykket "Ny" til filnavnet, og klik på "Gem" for at gemme denne version af din virksomhed. Åbn "Ny" backup og begynder at arbejde fra denne sikkerhedskopi som din almindelige virksomhed fil.

7

Åbn "Company Information" vinduet igen i "Ny" fil. Her kan du ændre navnet på den virksomhed, den EIN og endda indkomstskat anvendte form. Hvis din virksomhed var engang en S Corp og er nu en C Corp, eller omvendt. Hvis din virksomhed var et partnerskab og en partner har bakket ud eller ønsker at sælge deres aktier, juridisk partnerskabet skal opløses og derefter igen dannet med den nye partner eller under en ny organisation.

Relaterede artikler