Problemer med XPS Document Writer

XML Paper Specification er Microsofts svar på PDF-dokumenter. XPS-dokumenter er designet til at skabe form en fast dokument, men formatet simpelthen ikke har den gennemslagskraft og support af PDF-dokumenter. I Windows Vista og nyere Microsoft XPS Document printeren er angivet som standardprinter. Det giver dig mulighed for at oprette et XPS-dokument ud på en side eller et dokument, der giver mulighed for udskrivning.

Vista og XP Fejl

I Windows Vista eller XP er det muligt du får fejlmeddelelsen "Der opstod en fejl i det program, du brugte", mens du opretter et dokument. Ifølge Microsoft Support videnbase, kan dette ske, når DocumentPaginator klassen - som skaber sider fra en ikke-sideinddelt kilde, såsom en webside - er føljeton i orden, men det farveindhold fil - en ICC-fil - skal føljeton i orden. For at omgå denne fejl, skal du genstarte programmet og bruge en anden farveprofil din XPS-dokument.

"Microsoft XPS Document Writer kan ikke findes"

Du kan løbe ind i denne fejl, når du forsøger at udskrive et dokument; Microsoft konsulent Michael Flanakin havde denne fejl, når du forsøger at udskrive et PowerPoint-dokument. Ifølge udviklerne Han talte til, det er en fejl, der endnu ikke er fastsat. Du kan komme om det ved at geninstallere Microsoft XPS Essentials Pack, som indeholder værktøjer til at udskrive og se XPS-dokumenter.

Papirstørrelse Issues

XPS Document Printeren er designet til at skabe dokumenter i standard US Letter størrelse - 8,5 inches lang og 11 inches lang. Mens dette er fint for brugere i USA, dette skal ændres manuelt, hver gang du opretter et dokument for brugere i amter, hvor US Letter er ikke standard størrelse for printerpapir, som Document Writer ikke automatisk registrering landets misligholdelse papirformat. Problemet kommer i, når XPS Document Printer er standard printer på din maskine. Ifølge en blogger kaldet The Angry Technician, flere programmer får deres standard udskrivning størrelse fra XPS-printerdriveren, når det er standardprinteren, og dermed skabe dokumenter i den forkerte størrelse. Program påvirket på denne måde omfatter Adobe Acrobat s PDF plugin og Windows Office 2007.

Læsefejl

Windows Vista-brugere har standard XPS-fremviseren indbygget i Internet Explorer som en plug-in kaldet XPS Viewer. Det kræver og kommer med .NET Framework 3.0. For brugere, der ikke bruger Internet Explorer, dette skaber en læsning problem efter oprettelse eller forsøger at åbne et dokument. Mens du kan hente en fremviser med XPS Essentials Pack, det er kun tilgængelig for Windows-computere. Det betyder, at selv om alt andet går lige med udskrivning, vil brugere på andre end Windows-systemer skal bruge en alternativ fremviser, der ikke kommer indbygget i deres system.


relaterade artiklar