Problemer med Intel P 2.200 processorer

P 2.200 refererer til Intels Pentium 4 processor, der kører ved 2,2 gigahertz (GHz). På tidspunktet for dens udgivelse, det næsten fordoblet klokfrekvens sin Pentium 3 forgænger. Men på grund af strøm lækager og en ineffektiv design, den nye processor udføres så meget som 20 procent langsommere end Pentium 3.

Transistor Utætheder

Ligesom resten af ​​Pentium 4 familien, brugte 2,2 GHz model Intels NetBurst arkitektur. Extreme Tech rapporterer transistorer i dette design lækket en betydelig mængde strøm. Dette forårsagede et problem, fordi processoren er afhængig af afgiften inden for hver transistor til at bevare og anvende data.

Lange rørledninger

Rørledninger er forarbejdningsvirksomhedens samlebånd, udføre sæt opgaver stykker data iført serie. Ifølge Cnet, Pentium 4 pipeline var dobbelt så længe Pentium 3 s. Det tog således for data til at rejse gennem det, og systemet havde at gøre en masse tilbageskridt, hvis det har begået en fejl.

Hukommelsesproblemer

Processorer har en cache-hukommelse, der virker hurtigere end random access memory (RAM). Dette leverer tidsfølsomme data relateret til forarbejdningsvirksomhedens nuværende opgaver. Et andet problem med NetBurst design var, at det indlæses data fra cachen, selvom det var ikke, hvad processoren behov.


relaterade artiklar