Problemer med at hente software fra en cd

Problemer med at hente software fra en cd


Spil, produktivitet værktøjer og underholdning applikationer er blot nogle få typer af software, der er almindeligt hentet fra en cd til din computer. Selv om det er muligt at downloade programmer, der bruger andre digitale lagringsenheder, cd'er er almindelige og temmelig billigt at producere. Desværre, downloade software fra en cd ikke altid går som planlagt.

Ridsede disk

En cd er en temmelig delikat digital lagringsenhed og kan gøres ubrugelige uden ordentlig pleje. Afhængig af sværhedsgraden af ​​skaden, vil en computer ikke er i stand til at læse data, der er lagret på en ridset cd, og vil ikke downloade eller installere softwaren. Kontroller, at cd du bruger, er ren og helt fri for mærker eller ridser, før du forsøger at installere softwaren er lagret på disken.

Korrupte data

Softwaren er lagret på en CD som data. Disse data er underlagt digital korruption, hvis det forkert blev fyldt på cd'en, eller hvis softwarens kode blev skrevet forkert. En cd, der har korrupte data vil ikke tillade dig at installere softwaret på disken og vil kræve, at du får en ny kopi af software installations-cd'en eller bruge datagendannelse software til at reparere de ødelagte data.

Hardware fejl

Computerens diskdrev og andre interne komponenter kan også give problemer, når du installerer software fra en cd. Hvis dit diskdrev cd læsning funktioner er brudt, eller hvis dele af computerens CPU eller bundkort blive beskadiget, vil du støde på en fejl under forsøget på at installere softwaren. Kontroller, at alle hardware-komponenter i computeren er i orden, før du indsætter cd'en, der indeholder den software, du vil installere.

Softwarevirus

Software virus kan inficere din computer og softwaren på en cd. Uanset om du har en virus på din harddisk eller på din installation disk, kan du have problemer med at installere softwaren og kører det på din computer. Fælles virus, herunder trojanske heste, computer orme, rootkits, adware og spyware, kan ændre din computers systemets rammer og kan skade programkode på en cd. Brug et antivirusprogram til at udrydde virus, der kan forårsage problemer med at installere software fra en cd.


relaterade artiklar