Problemer med at downloade Yahoo Messenger

Yahoo Messenger er en instant messenger program, der giver dig mulighed for at chatte med dine venner og familie via en internetforbindelse. Hvis du har problemer med at downloade Yahoo Messenger til din computer, skal du foretage fejlfinding af problemet. Der er flere grunde til, at din computer kan forhindre dig i at downloade software, som alle du kan rette i kun et spørgsmål om øjeblikke.

Vejledning

1

Tjek din internetforbindelse. Hvis kabler i computeren fra din Internet modem ikke er sat helt, kan din computer ikke oprette forbindelse til internettet eller downloade indhold.

2

Genstart din internetbrowser. Lejlighedsvis, browsere starter op med en fejl, der forhindrer dig i at downloade eller udfører nogle opgaver. Genstart browseren kan fastsætte download problemet.

3

Klik på "Star" -knappen på skrivebordet og vælg "Kontrolpanel" og derefter "Internetindstillinger". Vælg firmware-funktionen, og vælg derefter "Undtagelser". Sørg for, at browseren er markeret som en undtagelse for at bruge internettet. Hvis det ikke er, din browser er i stand til at downloade Yahoo Messenger. For at føje det til listen over undtagelser klik på "Browse" og derefter vælge browseren på listen over software installeret på computeren.

4

Download den nyeste version af din internetbrowser. Bruger en ældre version kan forbyde dig i at downloade nyt indhold, herunder Yahoo Messenger.

5

Genstart computeren. Lejlighedsvis, programmer starte op med spørgsmål (ligesom de gør, når at blive lanceret). Genstart computeren kommer til at rette op på disse problemer, så du kan downloade Yahoo Messenger.


relaterade artiklar