Problemer med at downloade PDF-filer

Portable Document Format (PDF) filer er designet til ikke kun bevare formatering på tværs af platforme, men at være universelt ses. Ud over den frit downloades Adobe Reader findes mange PDF visning programmer for alle større operativsystemer. De fleste browsere inkluderer PDF plug-ins til visning af PDF-filer direkte i browseren, og banebrydende web-applikationer har PDF support indbygget. Men bugs opstår stadig og skal troubleshot.

Bekræft din software

Det første du skal gøre er at sikre, at du har den nyeste version af, hvad PDF-visning software, du bruger. De fleste software vil have en automatisk opdatering indstilling og et "Om" sektionen under menuen Filer, der vil give dig versionsnummeret. Kontroller softwarens hjemmeside og sørg for din version nummer er den nyeste. Hvis ikke, kan du downloade den nye version. Hvis du ikke har nogen PDF-software, en fælles løsning er Acrobat Reader, som er tilgængelig fra Adobe.

Kilden til problemet

Først afgøre, at kilden til problemet er din computer. For at gøre dette, kan du prøve en række links til flere forskellige PDF-filer fra flere forskellige hjemmesider. Hvis du har det samme problem med alle af dem kan du konkludere at problemet er med din konfiguration. Hvis det kun er en fil, som du oplever problemet fra, at spørgsmålet er med den fil, du prøver at downloade, ikke din konfiguration.

Deaktiver "Vis i browser" Feature

Hvis du har problemer med at se en PDF, der forsøger at åbne direkte i din browser, bør du deaktivere browserens integration som et første skridt til fejlsøgning af problemet. For at gøre dette i Adobe Reader, åben Adobe Reader, skal du klikke på Rediger og gå til Indstillinger. Klik på Internet i siden boksen og fjerne markeringen af ​​indstillingen, der siger "Vis PDF i browser". Hvis du bruger et andet program, skal du gøre det samme i, at programmer præferencer.

Download filen

Hvis du stadig har problemer, kan du prøve at downloade PDF direkte til din harddisk og åbne den med din foretrukne PDF visning software. For at gøre dette, skal du højreklikke på linket til filen fra en hjemmeside og klik på "Gem filen som ..." eller hvad lignende sætning din browser skærme. Gå til den placering, du har gemt filen til og åbne den med en PDF viewer.

PDF Browser Plug-Ins

Hvis du bruger PDF-filer ofte og erfaring intermitterende problemer, når de udfører visse opgaver som at se, downloade eller sende en mail PDF-filer, og blot ønsker at gøre hele processen lettere, er der browser plug-ins til rådighed til at kombinere disse muligheder i let-til-brug menuer. Et eksempel er "PDFDownload", som gør det muligt at udføre mange forskellige handlinger med PDF-filer direkte fra din webbrowser. Men hvis du oplever problemer med at arbejde med PDF-filer efter installation af plug-in, kan plug-in være kilden til problemet. Hvis dette er tilfældet, skal du deaktivere plug-in, og prøv visning af en PDF-fil.


relaterade artiklar