Problemer med at downloade musik og spil på iTunes

Problemer med at downloade musik og spil på iTunes


Apple iTunes er blevet den mest succesfulde digitale downloading tjeneste i verden. Programmet bruges af millioner af mennesker verden over for at downloade musik, film, tv-shows og podcasts til deres computere og bærbare medieenheder. Apple købte rettighederne til Soundjam MP ansøgning fra udviklere Robin Casady og Michael Greene i 2000 og renoveret programmeringen for at skabe den helt nye iTunes i 2001. Mens iTunes er blevet uundværlig for mange computerbrugere, kan det være en kilde til frustration samt . ITunes-programmet gør oplever lejlighedsvise problemer når du henter musik og spil.

Fejl (-50)

Apple iTunes kan pludselig gå i stå i midten af ​​en købt download og derefter en fejlmeddelelse vises på skærmen med angivelse opstod en ukendt fejl i overførslen. Fejlmeddelelsen vil ende i antallet -50. Dette kunne være resultatet af en forbindelse timeout følge af en langsom downloade eller muligvis på grund af interferens fra andre programmer. Anti-virus software, firewalls og ad filtre kan alle give problemer med iTunes henter evne.

Fejl (-39)

En musik eller spil download kan pludselig fryse midt i download og resultere i en fejlmeddelelse. Svarende til fejl (-50), vil meddelelsen siger, at der opstod en fejl, men dette budskab er mærket "Fejl (-39)", og budskabet slutter med instruktionen "Brug Check For indkøbt musik kommando i menuen Avanceret for at prøve igen senere. " Den mest almindelige årsag til denne fejl er tilstedeværelsen af ​​web accelerator software. Deaktiver softwaren og prøve at fortsætte overførslen eller geninstallere iTunes for at sikre du har den mest opdaterede version.

Fejl (-3259)

Fejl (-3259) kan forekomme under flere forskellige sæt af omstændigheder. Det kunne poppe op, mens computeren forsøger at oprette forbindelse til iTunes Store eller mens du henter musik. Den mest almindelige årsag til dette er, fordi du kører en ældre version af iTunes, og programmet kræver en opdatering. Din firewall kan også blokere iTunes i at opnå fuld funktionalitet. Slukke din firewall og opdatere din iTunes-programmet bør løse problemet.


relaterade artiklar