Problemer med at downloade McAfee fra Yahoo!

Problemer med at downloade McAfee fra Yahoo!


McAfee er en anti-virus software program, som brugerne download på computere til at beskytte mod virus, som kan forårsage ravage. Problemer med at downloade McAfee specifikt fra Yahoo er ikke almindelige i henhold til McAfee Virtual Technician. Når du henter opstår problemer, vil disse edb præparater trin hjælpe McAfee held downloade til din computer system.

Vejledning

1

Opdater Microsoft Windows-software på computeren. Klik på Windows Update funktionen på menuen Start for at opdatere Microsoft Windows-software på din computer til den aktuelle version.

2

Slet midlertidige internetfiler og cookies. I kontrolpanelet afsnit af din computer, skal du klikke på Netværk og internet. Dette vil åbne et nyt vindue, hvor du kan vælge knappen Internetindstillinger som vil åbne et pop op-vindue på skærmen. Fanen Generelt vil være den første fane. Halvvejs ned på skærmen er Browserdata sektion; klikke på knappen Slet. En anden pop up vindue vil fremkomme med flere indstillinger af filer der skal slettes. Klik på boksen for midlertidige internetfiler og cookies. Tryk på knappen Slet nederst på skærmen. Der vises en meddelelse spørger, om du vil slette alle filer; klik på "OK."

3

Skift SSL-certifikater for at aktivere SSL 3.0. I Internet Explorer, klik på Funktioner, derefter Internetindstillinger. Vælg fanebladet som siger Avanceret, og klik derefter på Indstillinger området og knappen Security. Vælg Brug SSL 3.0.

4

Deaktiver script-fejlfinding i Internet Explorer. Klik på Funktioner og Internetindstillinger fra toppen af ​​Internet Explorer program. Klik på fanen Avanceret og browsing knappen. Vælg muligheden for at Deaktiver script-fejlfinding.

5

Deaktiver pop up-blokkere. Klik afsnittet Værktøjer på toppen af ​​Internet Explorer. Under fanen Værktøjer, klik Popup Blocker og "Turn Off Popup Blocker" knappen.

6

Afinstaller enhver sikkerhedssoftware øjeblikket på computeren. Andre anti-virus software, du ikke længere bruger, kan forstyrre ny McAfee-software; derfor skal den gamle software fjernes gennem din computer Kontrolpanel. Klik på Tilføj eller fjern programmer, og vælg den gamle anti-virus software, du vil fjerne. Klik på Fjern eller Afinstaller knappen.

7

Installer McAfee Pre-Install værktøj, der giver trin for trin anvisninger til installation af McAfee fulde program. Fra de vigtigste McAfee hjemmeside, skal du klikke på knappen Installer for at starte processen med at installere McAfee Pre-Install værktøj.


relaterade artiklar