PowerPoint Anvendelse af Transitions & Animation

Microsoft PowerPoint er et standard præsentationsværktøj fundet i erhvervslivet, den akademiske verden og næsten alle andre sted en højttaler vil vise dias under en snak. Den effekt af software er steget støt med hver udgivelse, og diasshowet bygherren har et stadigt stigende antal muligheder for at pynte hendes præsentation. Med nogle af de muligheder, såsom overgange og animationer, nøglen til en vellykket præsentation er at huske at bruge dem korrekt.

Diasovergange

Den gamle dias projektor forlod skærmen mørk øjeblik, da den fysisk flyttes fra et dias til det næste i karrusellen. Der var intet, der kunne gøres om det, men fremkomsten af ​​software-baseret præsentation bragte en række forskellige måder, at billedet på skærmen kunne overgangen til det næste. PowerPoint har 35 forskellige overgangsmetaller valg fra den simple udseende næste lysbillede på toppen af ​​den nuværende til en række spinding tredimensionale ændringer.

Valg af Transition

Den bedste overgang er den, der passer til din præsentation og forventninger for målgruppen. En overgang bør ikke distrahere fra dit budskab, og de enkle valg ligesom de opløses og nedskæringer gøre lidt for at henlede opmærksomheden væk fra højttaleren. Hvis du vil oprette en række lysbilleder, hvor nogle billedet eller teksten forbliver konstant og nogle oplysninger ændrer sig, fade overgang giver det indtryk, at kun den skiftende tekst bevæger sig på skærmen. Gem de vilde overgange for en eller to dias, som du virkelig ønsker at gøre opmærksom på.

Objekt Animation

PowerPoint indeholder et endnu større antal animationer end overgange. Animationerne er handlinger, der anvendes på tekst eller billeder på et dias, der får objekter skal vises, forsvinder, flyve, eksplodere og enhver antallet af kombinationer af effekterne. De punktform, der vises én efter én som taleren køer dem er et eksempel på en simpel animation.

Anvendelse af Animationer

Som med de overgange, bør animationer vælges at være passende til publikum for præsentationen. En finansiel erklæring om, at vipper ende over ende og skifter farve, før de kom til at hvile på slæden passer ikke forventninger CFO og hendes personale. Animationer er beregnet til vægt; at gøre noget på dias skiller sig ud som vigtigere end resten af ​​oplysningerne.

Brug Overgange og animationer klogt og Svagt

Mange ellers gode PowerPoint-præsentationer er skæmmet af uhensigtsmæssig overforbrug af overgange og animationer. PowerPoint er ikke præsentationen, er højttaleren, og noget, der trækker opmærksomheden væk fra højttaleren mindsker meddelelsen. Brug animation eller overgang værktøjer til at fremhæve et par punkter i præsentationen. Hvis understreges hvert punkt, vil lytteren ikke, hvilket er vigtigt, og som ikke er.


relaterade artiklar