PowerPoint 2007 billedeffekter

PowerPoint 2007 billedeffekter

Microsoft PowerPoint 2007 tilbyder seks billedeffekter, så du kan forbedre billederne i din præsentation. Disse virkninger hver tilbyder mange muligheder for tilpasning. Hvis du vil anvende effekter til et valgt billede, gå til "Billedværktøjer - Format" fanen og klik på "Picture Effects" knappen. I menuen skal du vælge enten en forudindstillet indstilling eller et bestemt billede effekt.

Skyggeeffekter

En let måde at forbedre udseendet af et billede er at anvende en skygge effekt. Du kan anvende effekten til at være subtil med en ydre eller indre skygge i en af ​​ni steder (øverst til højre, øverste venstre, top, center og så videre). Eller, hvis du leder efter en mere dramatisk effekt, anvende et perspektiv skygge, der rækker langt ud over selve billedet. Hvis du vil fjerne en skygge du har anvendt, skal du vælge "Nej Shadow" knappen.

Refleksion Effekter

En refleksion svarer til en ydre skygge, men anvender en spejlet virkning. PowerPoint tilbyder ni refleksioner variationer, så du kan angive, hvor meget af billedet til at reflektere. For eksempel kan man afspejle hele billedet, halvdelen af ​​det eller bare en lille del. Du kan også vælge, om du ønsker, at refleksion til at røre dit billede eller blive opvejet af et vist antal point.

Glow Effects

En glød effekt omgiver ydersiden af ​​dit billede. Som standard PowerPoint kan du vælge fra en af ​​seks glød farver, der blander med din præsentation tema. Hvis standardfarverne ikke passer til dine behov, skal du klikke på "Flere Glow Colors" for at vælge en brugerdefineret farve fra Tema Farver galleri. Du kan også angive størrelsen af ​​glød effekt med fire valgmuligheder varierer i størrelse fra 5 point til 18 point.

Bløde randeffekter

Anvendelse bløde kanter til dit billede giver en subtil måde at forbedre det ved forsigtigt at sløre kanterne. PowerPoint giver dig mulighed for at vælge, hvor meget af dit billede kant, du ønsker at sløre. For eksempel kan du vælge 2,5 point for at sløre kanterne kun lidt eller 25 point til at anvende en diset effekt. Vær opmærksom på, at hvis dit billede er lille, anvender bløde kanter på 50 point kan gøre dit billede forsvinde.

Bevel Effects

Tilføjelse af en facet effekt er en anden måde at tilpasse et billede i PowerPoint. En facet er en skrånende kant, der omgiver dit billede. PowerPoint har 12 typer af koniske effekter, herunder cirklen, afslappet indsat, hældning, hård kant og art deco smig. For at øge facet endnu mere, overveje at anvende 3D-effekter til den eller ændrer dets farve.

3-D Rotation Effects

Anvendelse af en 3-D rotation til billedet er den mest dramatiske billede effekt. PowerPoint tilbyder tre typer af 3-D rotationer: parallel, perspektiv og skrå. Du kan også angive, hvor langt til venstre eller højre, du vil rotere. For endnu mere kontrol, skal du klikke på "3-D Rotation indstillinger" for at tilpasse ved hjælp af Formater billede dialogboksen. Pas på ikke at overdrive 3D-effekter, dog. Dit publikum skal stadig være i stand til at genkende dit billede.


relaterade artiklar