PDF til TXT konvertering

Filer, der er formateret som .pdf kan gemmes som .txt-filer uden grafik eller billeder og ingen formatering. Hvis .pdf-filen er formateret med begrænset tekst er dette en nem konvertering. Trække teksten ud af en .pdf-fil, der er fyldt med grafik og billeder kan også gøres i et par forskellige måder.

PDF til TXT omdannelse ved hjælp af Gem som eller Eksporter

Dokumenter, der er enkle tekstdokumenter gemt i .pdf format er nemme at konvertere til .txt. Åbn .pdf-filen med Adobe Acrobat eller hvad .pdf software, du har. I menuen Filer skal du klikke på "Gem som" (i nyere versioner, dette er "Export"); det næste vindue bliver besparelse vindue. I nederste venstre, er der en drop-down menu, der siger "Format". Klik på pilen ved siden af ​​menuen og vælge fra listen over format typer. En .txt-fil kaldes en tekstfil. Vælg "Tekst (Plain)" eller "Tekst (tilgængelig), afhængig af filens fremtidig brug.

Tekst Plain vs. tekst Tilgængelig

Inden for en .pdf-dokument er tags, som identificerer den rækkefølge, at teksten skal læses i. Adgang til tekstdokumenter er dokumenter, der har disse tags indlejret i den. Disse dokumenter benyttes meget ofte for handicappede --- for eksempel programmer, der læser .pdf dokumenter højt blinde brugere. Hvis dokumentet er sat op med kasser eller kolonner, når teksten konverteres til en almindelig tekst dokument, kan teksten ikke læses i den rigtige rækkefølge. Hvis det omdannes til et tilgængeligt tekstfil, kan disse tags manipuleres og læserækkefølgen ændres, hvis filen ikke konverteres korrekt.

Scannede dokumenter til TXT-filer

Mange .pdf-filer scannes versioner af originale dokumenter. Gemme disse filer som tekst fungerer ikke, fordi der simpelthen ikke er nogen rå tekst i filen. Selv om det er læsbar for beskueren, at teksten i dokumentet er faktisk et billede af teksten. Den eneste måde at vende denne form for tekst i en læsbar .txt-fil, er at scanne dokumentet ved hjælp af en OCR-læser. Det er speciel hardware, der er designet til at scanne og fortolke bogstaver og ord og omsætte dem til læsbar, rå tekst til .pdf dokumenter.

Online PDF til TXT-konvertere

Der er en række hjemmesider, der gør konvertering af dine .pdf dokumenter .txt-filer. Nogle er gratis, nogle kræver betaling eller medlemskab. Der er også gratis .pdf programmer som Primo, der tillader gratis downloads af deres software med fuldt fungerende PDF kapaciteter. Zilla PDF til TXT Converter er gratis software specielt designet til at gøre dette med flere filer på én gang.


relaterade artiklar