Online Web Design uddannelse

Online Web Design uddannelse


At lære at designe en simpel hjemmeside er ikke så svært og kan gøres derhjemme ved hjælp af en lang række online læringsværktøjer. De fleste ikke-kommercielle hjemmesider kræver ikke avancerede funktioner, der kræver mange års erfaring med programmering. Du kan oprette en hjemmeside på mange måder; tutorials kan findes, som behandler alle former for hjemmesider. Lær de rigtige skabelse metoder baseret på de typer af hjemmesider, der skal oprettes.

Typer

Website design kommer i mange former, fra en simpel HTML-side til en sofistikeret corporate site med en back-end content management system. Afhængigt af formålet med siden, nogle af hjemmesider værktøjer er bedre end andre. For eksempel kan en meget grafisk website med interaktive elementer, animation og rich media være mere egnet til en Flash-design. En online butik eller mere sofistikeret sted kunne være bedre oprettet i Dreamweaver.

Fordele

Brug af online Web Design uddannelse har mange fordele. Det er normalt betydeligt billigere end at lære i et traditionelt miljø (såsom en skole eller et kursus). Det giver også mulighed for at lære i dit eget tempo. The Web er fuld af detaljerede ressourcer, så du kan finde og lære præcis, hvad du ønsker. Du er også ikke begrænset til et programmeringssprog eller stil; du kan lære flere metoder og kombinere elementer til at gøre din egen stil for at skabe hjemmesider, i stedet for at følge en traditionel model.

Time Frame

Hvis du ønsker at mestre en bestemt hjemmeside design metode (Flash, Dreamweaver / CSS, PHP eller HTML), tage din læring alvorligt og strukturere en lektionsplan. Tage lange pauser i mellem lektioner og ikke eksperimentere med den teori, at der bliver lært, er en sikker måde at glemme, hvad der er lært. Hvis du bruger to timer om dagen, fem dage om ugen i en måned på læring, bør du har tilstrækkelig tid til fuldt ud at forstå og praktisere de begreber, du har lært. Mange aftenskole college kurser for visse Webdesign sprog er struktureret på samme tidsramme.

Lynda.com

Lynda.com er et stort online software uddannelse hjemmeside. Det tilbyder downloades, kurser, film, øvelser og komplette tutorials, fra begynder til avanceret. I juli 2010, Lynda.com tilbyder kurser i mere end 850 softwaretitler, og omkostningerne ved at få adgang til disse titler er højst 37,50 $ / måned (fra 2010). Dens programmer er omfattende og dækker alt, hvad du behøver at vide for at bruge et system med web-udvikling helt. Det tilbyder programmer i content management systemer, CSS, ActionScript, Flash, HTML, JavaScript, PHP, Dreamweaver, Photoshop og Illustrator.

HTML Writers Guild

Bogstaveligt talt tusindvis af hjemmesider er dedikeret til at lære dig, hvordan at designe hjemmesider på alle mulige sprog og stil. Forskning hver enkelt og afgøre, hvilken metode der passer bedst til dine behov. HTML Writers Guild er en fremragende gratis hjemmeside, der linker brugerne til mange online tutorials og træningsmanualer. Det tilbyder vejledning i alle sprog, softwareprogrammer og elementer af web-design. Et besøg i HTML Writers Guild vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken metode der vil virke bedst for dig.


relaterade artiklar