Om Tumblr Tema Development

Tumblr giver en gratis service for hosting din egen blog. I modsætning til andre blog-tjenester som Wordpress, det Tumblr blog fokuserer på indlæg featuring en kort stykke tekst, et enkelt link eller et foto frem lange indlæg kombinerer flere medieformater. Udvikling af din egen Tumblr tema, eller en til brug for andre brugere, er forholdsvis enkel.

Format

Mens andre blogging tjenester kræver flere sider af skabeloner til hvert indlæg format type Tumblr kræver blot én side af HTML-kode i henhold til 1st Web Designer. Overskriften afsnit indeholder alle CSS og andre script-funktioner. For at udvikle nye Tumblr temaer, skal du være ret godt orienteret til HTML kodning. Nogle CSS viden hjælper også, men det er muligt at bare kopiere de relevante scripts fra Tumblr tema base i webstedets tema for udvikling hjælpefiler.

Begrænsninger

Andre blogging platforme som Wordpress eller kodning din egen hjemmeside fra bunden, så du kan ændre application programming interface eller API, så browsere viser din hjemmeside på forskellige måder. Tumblr vil ikke lade dig gøre dette gennem tema udvikling, siger BuildInternet, en online guide til hjemmesider. Når du udvikler en ny Tumblr tema, du ændre, hvordan indlæg display, og layoutet på siden, men bloggen vil stadig forblive en Tumblr blog med oplysninger, der vises i kronologisk indlæg format.

Komponenter

En Tumblr tema består af et par grundlæggende dele, som du skal designe rundt. Den visuelle header viser navnet og alle oplysninger du tilføjer om bloggen og kan indeholde et billede, hvis du tilføjer en i henhold til Web Designer Depot. Under overskriften er det vigtigste indhold, hvor dine indlæg vil blive vist. Det er muligt at ændre størrelsen, visuelle elementer omkring stillingen, og om de stillinger vises i en lodret række, vandret række eller gitter. Hovedindholdet området flankeres af sidebars og siden er færdig med en lille sidefod nederst.

Indlæg

Webdesignere dele deres nyudviklede Tumblr temaer gennem deres personlige blogs og hjemmesider, men også gennem Tumblr Theme Have. Den Tema Have hostes på Tumblr og giver brugerne mulighed for at installere nogen af ​​de inkluderede temaer med et enkelt klik efter Tumblr. Hvis du gerne vil tjene penge på Tumblr Tema Development, kan du sælge dine kreationer via din egen hjemmeside, en række markedspladser, der er specialiseret i blog temaer eller ved at kontakte Tumblr personale til at have dit tema i betragtning til optagelse i den betalte Premium kategori temaet Have.


relaterade artiklar