Om Hotmail

Om Hotmail


I 1996 mens e-mail blev vinder popularitet i amerikansk kultur, to programmører, Jack Smith og Sabeer Bhatia, bygget en af ​​de første gratis web-baseret e-mail-tjenester. Hotmail startede som en idé at give folk gratis e-mail og forvandlet til en af ​​de største e-mail-udbydere i verden. Fås i mere end 30 sprog, tjenesten kan prale af mere end 260 millioner brugere.

Historie

Lanceret den 4. juli 1996 Hotmail var en af ​​de første webbaserede mail-tjenester på markedet. Grundlagt af Jack Smith og Sabeer Bhatia under dot-com boom, det havde mere end 8,5 millioner brugere ved udgangen af ​​1997. Det var omkring samme tid, som Microsoft har betalt 400 millioner dollar for tjenesten. Microsoft køb førte til ekspansion til flere og flere sprog, bliver den største webmail-tjeneste i verden inden udgangen af ​​1999, sportslige mere end 30 millioner brugere. I 2008 servicerapporter brugernes totaler på mere end 260 mio.

Funktion

Bhatia og Smith byggede Hotmail på en platform ved hjælp af gratis BSD og Solaris-operativsystemer. One to separate lejligheder, har Microsoft forsøgt at migrere tjenesten til forskellige styresystemer - i 1998 til Windows NT og i 2001 til Windows 2000. Det første forsøg mislykkedes, mens den anden var ikke en fuld konvertering. I 2005 lancerede Microsoft en ombygget Hotmail, med et softwaresystem bygget fra bunden.

Betydning

Mens Hotmail var en af ​​de første webmailtjenester, er det ikke den eneste. Yahoo og Lycos bl.a. var de primære konkurrenter på gratis web email marked. Gmail revolutionerede branchen i 2004, tilbyder øget lagring og hastighed. Resultatet var betydelige forbedringer af legacy-tjenester at forblive konkurrencedygtige.

Egenskaber

Hotmail funktioner er vokset gennem årene. Oprindeligt Hotmail tilbød mapper, POP mail hentning og stavekontrol. Microsoft har udvidet funktionerne til at omfatte en integreret lydafspiller til MP3-filer, bruger-styrbar farveskemaer, integration med Windows Messenger og bedste-of-breed sikkerhedsfunktioner. Tjenesterne er tilgængelig på arabisk, bulgarsk, forenklet og traditionel kinesisk, kroatisk, tjekkisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, græsk, hebraisk, ungarsk, italiensk, japansk, koreansk, lettisk, litauisk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, serbisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, thai, tyrkisk og ukrainsk.

Typer

Der er to versioner af Hotmail. Den gratis service tilbyder standard skifer af fordele med 5 gigabyte. Hotmail Plus, der koster $ 19,95 per år, kommer med 10 GB plads, ingen reklamer og vedhæftede 20MB filer.

Relaterede artikler