Om Alternative eBay websteder

Om Alternative eBay websteder


Online auktioner er blevet et dagligt syn i moderne handel og er almindeligt anvendt af professionelle sælgere samt regelmæssige forbrugere. Selvom eBay generelt betragtes som den go-to site for auktioner, andre steder bliver mere konkurrencedygtig, med lavere notering gebyrer, mere sælger sort og sammenlignelig trafik. Tjekker alternative online auktion sites vil helt sikkert gøre dig en mere handlekraftig forbruger og kunne endda spare (eller tjene) du et par ekstra bucks!

Fordele

Selvom eBay kan være stor, har det flere mangler. En af de største fordele ved at bruge et alternativ til eBay site er det prospekt gebyrer. Mens eBay bruger en skaleret struktur, der opkræver en vis procentdel af listeprisen, kan dette ikke være det økonomisk mest rentable for dem, der sælger specialiteter i løs vægt eller high-udgiftsposter. En anden fordel ved at bruge en anden auktion site udover eBay er, at du kan appellere til en mere målrettet publikum. Så, for eksempel, hvis du handler med antikviteter, du kan skrive på en antik-fokuserede auktion site.

Amerikanske Auction Sites

Der er flere populære USA-baserede auktion websteder, der tilbyder indenlandske auktioner med små gebyrer og mere målrettede auktioner. UBid er sandsynligvis det mest populære, især på grund af sin lave notering gebyrer og certificeret sælger program. Overstock.com har også en amerikansk auktion program, selv om det ikke har så mange brugere som uBid. PlunderHere er en meget populær hjemmeside, der har en "absolut ingen gebyrer" politik og tiltrækker sparsommelige tilbudsgivere. Men mængden af ​​"junk" lister gør det mindre pålidelige end andre steder.

International Alternativer

Selvom eBay gør det meste af sin virksomhed med det amerikanske marked, har det ganske international tilstedeværelse så godt. Heldigvis, hvis du har at gøre med auktioner baseret i andre lande, er der masser af andre alternativer. Yahoo! Auktioner er den mest populære i verden og er især dominerende i det asiatiske auktion markedet. Amazon auktion service er også meget fremtrædende internationalt, især med det europæiske marked.

Overvejelser

Når man overvejer at sætte noget på auktion på et websted, der ikke eBay, er det meget vigtigt at se på de omkostninger og fordele, der er forbundet med hver enkelt. Den mest umiddelbare overvejelser er nok den notering gebyr forbundet med hver lokalitet, og hvor meget du skal betale bare for at få din notering på tjenesten. Men det er også vigtigt at overveje, hvor meget synlighed du vil have på disse alternative steder. Selv om det kan være dyrere at liste på uBid end PlunderHere, vil du sandsynligvis få flere hits (og måske penge) på din registrering, da det vil blive set af flere mennesker.

Advarsel

Det er meget vigtigt at læse vilkårene for brug af en auktion websted, du tilmelder dig. Hver enkelt vil have forskellige politikker, når det kommer til notering priser og ekstra serviceafgifter, så det er afgørende, at du er opmærksom på eventuelle gebyrer forbundet med det websted, du måtte have. Det er også en god idé at læse hjemmesiden privatlivspolitik samt for at sikre dine oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjepart.


relaterade artiklar