Net Nanny fristerne ikke Arbejde

Net Nanny fristerne ikke Arbejde


Net Nanny er en sikkerheds-software, der gør det muligt for forældre at kontrollere deres børns adgang til internettet, herunder indstilling alder og tidsfrister. Hvis du vil bruge tidsfrister, Forældre skal setup administrative og individuelle regnskaber.

User Setup

Hver enkelt brugerkonto skal være indstillet korrekt for at bruge den frist funktion. Sådan kontrolleres brugerindstillinger, skal du logge ind Net Nanny som administrator, og klik på hvert brugernavn. Kontroller hver indstilling funktion til at sikre, at brugeren er setup og aktiv korrekt.

Tidsfrister

Frister er sat op på en pr bruger basis. Når du er logget på som administrator, skal du klikke på det relevante brugernavn og vælge "Time Controls." Kontroller hver enkelt brugers aktuelle indstillinger, og kontroller, at de relevante dage, datoer eller tidspunkter er angivet. Kontroller den korrekte år og AM / PM-indstillingerne er valgt.

Overvejelser

I øjeblikket Net Nanny s frist funktion kræver en pause i den aktuelle webside browsersession for kontrollen for at aktivere. Det betyder, at dit barn skal navigere væk fra deres nuværende webside for den frist funktion til at stoppe deres adgang til internettet. De kan fortsætte med at se deres aktuelle side eller spil på ubestemt tid, indtil navigation til en anden side forekommer.

Relaterede artikler