Når jeg udskrive mit Excel-regneark, må de første kolonner ikke udskrive på siden

Når jeg udskrive mit Excel-regneark, må de første kolonner ikke udskrive på siden


Forkert sat sideskift er en almindelig årsag til kolonner udskrivning forkert eller ikke udskrives på alle i Excel. Print area indstillinger og andre faktorer kan også forårsage denne fejl. Disse specifikke instruktioner for at løse problemet gælder for Excel 2010, men vil være den samme i andre versioner af Excel.

Sideskift

Excel bestemmer automatisk, hvilke celler der skal udskrives på, hvilke sider baseret på dit regneark layout og side og margin størrelser. Hvis disse indstillinger er blevet ændret, kan Excel ikke placere første kolonner på siden interval, du har valgt at udskrive. Klik på "Vis" fanen og vælg "Sideskift forhåndsvisning i" projektmappe visninger "område. Stiplede linjer viser dig, hvor hvert sideskift falder. Du kan manuelt justere sideskift ved at trække linjerne med din mus. Juster dine pauser til at omfatte den første kolonne i de sider, du udskriver, hvis den ikke allerede er der. For at passe alt ind i dine sider som du udskriver, skal du muligvis justere margin størrelser. Du kan gøre dette fra fanen "Sidelayout".

Print Area

Dine første kolonner vil ikke udskrive, hvis Excel er indstillet til kun at udskrive specifikke områder, som ikke omfatter disse kolonner. Klik på fanen "Sidelayout" og derefter "Udskriv område" og vælg "Ryd udskriftsområde." Dette vil slette alle print området indstillinger Excel muligvis har optaget. Hvis du foretrækker at angive din udskriftsområde så uønskede sider er ikke medtaget, fremhæve celleområde, du vil udskrive, i projektmappen, herunder den første kolonne på hver side, og derefter vælge "Indstil udskriftsområde" i stedet for "Clear udskriftsområde "i indstillingerne udskriftsområdet.

Udskriftsindstillinger

Vælg kommandoen "Udskriv" under menuen "Filer" ("Office" -knappen i menuen i Excel 2007) snarere end noget quick-print-ikonet. Dette giver dig adgang til flere styringsindstillingerne for Excel-fil. Under indstillinger, har du mulighed for at udskrive de aktive ark, hele projektmappen eller et valg. Hvis boksen direkte under "Indstillinger" læser "Udskriv valgte," ændre det for at udskrive de aktive ark eller hele projektmappen for at tilsidesætte eventuelle indstillinger, der kan være blokerende Excel fra at vælge den første kolonne til at udskrive. Du kan også vælge "Ignorer udskriftsområde" til at holde dine indstillinger, men ignorere dem midlertidigt. Hvis du har indstillingerne på denne side indstillet til at udskrive bestemte sider, såsom siderne 2 til 4, og dine sideskift forlade dit første kolonne på side 1 vil kolonnerne ikke udskrives. Bekræft din sideskift før du vælger bestemte sider til udskrivning.

Eksempel

Brug "Sidelayout" for at kontrollere dine regneark, før du udskriver. Denne indstilling er under menuen "Vis", og mens det ikke vil vise dig spørgsmål vedrørende indstillingerne udskriftsområde eller udskrive valg, kan du se, om der er nogle problemer med din første kolonne udseende i denne tilstand. Hvis dit første kolonne er for smal til at vise tekst i den, kan denne tekst ikke udskrive korrekt; hvis det er skjult i sidelayout forhåndsvisning, justere dine kolonnebredder indtil det viser sig ordentligt, og derefter justere dine sideskift som nødvendigt, og prøv at udskrive igen.


relaterade artiklar