My Sony VAIO laptop vil ikke oprette forbindelse til routeren

My Sony VAIO laptop vil ikke oprette forbindelse til routeren


Når du opretter en Sony VAIO på din Internet router, kan almindelige problemer holde dig fra at tilslutte. Før du ringer til støtte linje eller sende din laptop til service, kan du spare tid og penge ved at forsøge simple rettelser til almindelige problemer. De fleste forbindelsesproblemer er nemt løses og ikke kræver omfattende erfaring med computere.

Login-oplysninger

En almindelig årsag til forbindelsesproblemer Internet router er forkert loginoplysninger. Før du justere andre indstillinger, skal du kontrollere, at du har de korrekte login-oplysninger. Fra din VAIO s Netværks- og delingscenter, kan du indtaste dit brugernavn og password. Sikkerheden typen skal matche din router; standardtyper er WEP, WAP og WAP2. Uden de korrekte sikkerhedsindstillinger, vil du ikke være i stand til at oprette forbindelse til routeren.

Umiddelbare løsninger

Hvis dine loginoplysninger er korrekte, nulstille hardwaren er det første skridt i at løse internetforbindelse problemer. Nulstilling eller power-cykling, routeren involverer trække alle kabler, vente et par minutter, og sætte dem tilbage i; Normalt vil det løse eventuelle hang-ups i systemet. Du kan også genstarte din VAIO at sikre, at forbindelsesindstillingerne er blevet anvendt. Hvis routeren er ældre, kan installere den nyeste firmware løse forbindelsesproblemer.

Internetindstillinger

Standardinternetindstillingerne kan begrænse din evne til at forbinde til en trådløs router; ifølge Sony, er indstillingerne også ændres, når en computer er ude for et servicebesøg. Du kan ændre indstillingerne i Internet Explorer ved at klikke på "Funktioner", "Internetindstillinger", "Connections" og derefter "LAN-indstillinger". Afkrydsningsfeltet ud for "Brug en proxyserver til LAN" skal være markeret for at din computer til at oprette forbindelse til routeren.

Router Setup

Hvis du bruger en trådløs router, kan den fysiske opsætning hindre VAIO evne til at forbinde. Hvis den bærbare computer er i routerens signal rækkevidde, så tjek for signal interferens. Tykke vægge, andre trådløse enheder og metalgenstande som arkivskabe, køleskabe og radiatorer kan alle svække signalet. Hvis routeren er i nærheden af ​​en væg, kan noget af signalstyrken tabt; det samme gælder for vægge og genstande mellem routeren og den bærbare computer. Flytning af bærbare computer tættere på routeren kan bidrage til at øge signalet og tillade VAIO at komme online. Hvis du ikke kan flytte computeren eller routeren, signal boostere og høje gain antenner kan udvide området.


relaterade artiklar