MS SQL Server Client Tools

Microsoft SQL Server er en database pakke udgivet af Microsoft. Almindeligt forkortet MS SQL, Microsofts server giver fuld støtte til Structured Query Language (SQL) og kan tilgås fra en række populære programmeringssprog såsom C #, Visual Basic, PHP og Ruby. MS SQL Server har en række Client Tools, der kan bruges til at oprette forbindelse til serveren for diagnostik, kører forespørgsler og administrere databasen.

SQL Server Sundhed og værktøjet

SQL Server Sundhed og værktøjet eller SQLH2 er et officielt produkt frigivet af Microsoft. Dette værktøj vil høste vigtig diagnostisk information om dine installationer af SQL Server. Over tid, kan den samlede sum af data analyseres med dette værktøj til at opnå rapporter om brug tendenser og information adgang mønstre. Med SQL Server værktøjet, kan du også bestemme, hvilke funktioner der er aktiveret på din server, de konfigurationsindstillinger er ansat og oppetid på serveren.

Best Practices Analyzer

Microsoft SQL Server Best Practices Analyzer er et hjælpeprogram værktøj, der er udgivet med hver udgave af SQL Server. The Best Practices Analyzer analyserer din database struktur og data til at anbefale de bedste Usage politik og konfigurationsindstillinger. Med Best Practices Analyzer, kan du nemt se, om dit system er kompatibelt med forskellige teorier om databasedesign at sikre du effektivt ved hjælp bevist datalagring teknikker.

Microsoft SQL Server Upgrade Advisor

Microsoft SQL Server Upgrade Advisor kontrollerer din kopi af SQL Server og rådgiver dig om, hvordan du forbereder til opgradering det. Disse opgradering bulletiner kan variere fra simple dataproblemer til mere komplekse konfiguration fejl, som vil kræve store ændringer i din database for at fejlfrit fuldføre en opgradering. Hver rådgivende givet af hjælpeprogrammet kommer med et link, der viser detaljerede dokumentation af, hvad der har ændret sig i den nyere version og måder at løse dit uforenelighed. Upgrade Advisor ikke foretage ændringer i din konfiguration eller data, og er sikker at køre på en produktion database.


relaterade artiklar