Min Laptop Batteri Dies Hurtig: hvad betyder det?

Min Laptop Batteri Dies Hurtig: hvad betyder det?


Enhver, der rejser eller bruger en bærbar computer i et andet situation uden en strømkilde kender betydningen af ​​at have en lang batterilevetid. Laptop batterier ofte dør uventet hurtigt, forårsager gener for brugere, der havde håbet at få mere arbejde udført.

Bedømmelse batterilevetid

Det er helt normalt, at laptop batterier til at dø hurtigere end deres nominelle levetid på den bærbare computer specifikationer. Dette skyldes, at test til at bestemme et batteri ratings gøres med computerskærmen på omkring 20 til 30 procent af sin lysstyrke, Wi-Fi slukket, og kun 7,5 procent af forarbejdningskapacitet i brug ifølge Newsweek. Laptop batterier dør hurtigt, når computeren bruges til sin fulde kapacitet.

Miscalibrated

Den effekt gauge indbygget i en bærbar computer, kan med tiden misfortolkede den resterende opladning i et batteri. Computeren kan lukke ned automatisk, fordi sensoren siger kun batteriet har 2 procent af sin beregning hvis i virkeligheden har den stadig 30 procent. Kalibrer måleren ved at køre computeren, indtil batteriet helt dør og derefter lade det helt.

Gamle batteri

Ældre batterier dør meget hurtigere end deres nye kolleger. Laptop batterier typisk arbejder for omkring 1,5 til 2 år, hvorefter de kan kun være i stand til at holde nok opladning til magten den bærbare computer i 30 minutter.

Temperatur

Batterier er følsom over for varme, og varme batterier mister deres magt meget hurtigere end stuetemperatur batterier. Laptops, der er gemt i varme steder, producerer en masse varme eller har brudt fans vil have kortere batterilevetid.

Relaterede artikler