Min Ethernet Port 0 kunne ikke initialiseres

Den "Ethernet-port 0 kunne ikke initialiseres" forekommer fejl i Windows, når netværkskortet ikke fungerer korrekt. Windows har flere måder at løse problemet, inden du bestemme, at du skal købe en ny netværkskort. I de fleste tilfælde, at kortet har brug for en driveropdatering eller skal aktiveres på systemet for at rette fejlen.

Vejledning

1

Klik på Windows "Start" knappen og skriv "Enhedshåndtering". Tryk på "Enter" for at åbne vinduet Enhedshåndtering. Klik på plustegnet ved siden af ​​"Network Adapter" gruppe for at se en liste over netværkskort på systemet. Typisk du kun har ét kort på listen.

2

Højreklik på netværkskort og vælg "Aktiver". Windows Enhedshåndtering kan du deaktivere og aktivere netkort, og noget software fejlagtigt deaktiverer et netværkskort. Aktivering af kort stopper fejlene og giver dig mulighed for at genoprette forbindelsen til netværket.

3

Højreklik på netværkskortet igen, hvis muligt kortet ikke løse problemet. Klik på "Egenskaber". Klik på fanen "Driver". Klik på "Opdater" for at opdatere netkort drivere til den nyeste driver version. Hvis systemet beder dig om at genstarte, genstarte, før du forsøger at oprette forbindelse til netværket.

4

Klik på "diagnosticere og reparere," Hvis opdatere driverne ikke løse problemet. Windows-guiden forsøger at identificere og løse problemet. Genstart computeren, når guiden er færdig.

TIPS

  • Hvis ingen af ​​de trin arbejde for at rette fejlen, kan netværkskortet være defekt eller fysisk brudt, så du skal udskifte netværkskortet med en ny komponent.

Relaterede artikler