Min Dell computer kører langsomt

Dell-computere begynder at løbe langsomt, når du installerer en flok tredjeparts software, og køre for mange programmer på én gang. Dell-systemer kommer også færdigpakkede med programmer, der ikke er nødvendige. Heldigvis din Dell har mange funktioner, der giver dig mulighed for at fremskynde, at slug-lignende kørende system. Du vil undre sig over din Dell præstation, når du løse problemerne får det til at halte.

Vejledning

Fjern Software

1

Tryk på Windows-tasten for at åbne menuen Start.

2

Skriv "Programmer og funktioner" i "Start søgning" feltet for at åbne "Fjern eller rediger et program."

3

Rode gennem listen over programmer for software, du kan afinstallere at frigøre diskplads. Følgende er et par systemprogrammer, som du ikke har brug for:

Corel Paint Shop Pro

URL Assistant

SearchAssist

NetWaiting

Modem Helper

Google Desktop

Stop Startup Applications

4

Klik på "Start" og skriv "System Configuration" i "Start søgning" -feltet. Tryk på "Enter".

5

Klik på "Start" fanen. Fjern markeringen af ​​de unødvendige programmer på listen over startelementer. Klik på "Anvend" og vælg "OK.

6

Genstart dit system for at sikre, at det kører mere jævnt uden den overdrevne softwareprogrammer kører.

Kør Digital Defender Antivirus Free

7

Besøg Digital Defender hjemmeside (se Resources). Klik på "digital forsvarer Antivirus Free" fanen, og klik på "Gratis download". Installer, og gem "ddav.exe" setup fil. Kør setup-filen.

8

Lad filerne at udvinde. Klik på "Næste" i vejledningen. Vælg "Afslut" for at afslutte installationen. Åbn Digital Defender.

9

Klik på "Scan" for at scanne din harddisk for virusinfektioner. Vælg reparationen option, når scanningen er fuldført. Genstart din computer system.


relaterade artiklar