Microsoft Word, PowerPoint og Excel Tutorial Software

Microsoft Word, PowerPoint og Excel Tutorial Software


Software uddannelse er nøglen til at blive mere effektiv på arbejdet. Mange mennesker, der bruger Microsoft-programmer som Word, PowerPoint og Excel dagligt er stort set uvidende om programmernes omfattende kapaciteter. For at øge din produktivitet, overveje at bruge tutorial software, der tilbyder undervisning i både kernekompetencer og avancerede færdigheder.

Fordele

Tutorial software er en meget effektiv form for uddannelse, der gør det muligt at gennemføre undervisning i dit eget tempo og gentagne sektioner efter behov. Mange programmer indeholder interaktive øvelser, der giver dig mulighed for at øve færdigheder i realtid.

Ekstra fordele

Mange programmer kommer med værdifulde "extras" såsom printbare regneark, ekstra øvelser eller lister over tastaturgenveje.

Indhold

Hvis din viden om Word, PowerPoint eller Excel er begrænset, søge efter begyndelsen eller omfattende software, der dækker indledende færdigheder. For mere avancerede brugere, er tilgængelige tutorials, som fokuserer på specifikke færdigheder.

Version

Når du køber Microsoft tutorial software til Word, PowerPoint eller Excel, skal du sørge for at vælge undervisningsmateriale, der vedrører din version af softwaren. Væsentlige ændringer i forhold til 2007-versioner af disse programmer, der kræver udgave-specifik uddannelse.

Koste

Indledende software uddannelse kan findes så lavt som $ 12. For mere avancerede eller omfattende programmer, forventer at bruge så meget som 200 dollars.


relaterade artiklar