Microsoft PowerPoint Audio Tutorial

Tilføjelse andre end tekst til lysbilleder af en Microsoft PowerPoint-præsentation elementer kræver kun en kort tur gennem PowerPoint s faner og farvebånd muligheder. Forbedre dit diasshow med lydklip, der videreuddanne PowerPoint seere, forklarer detaljerede oplysninger, der ikke passer på et dias, eller give en segue mellem emner i præsentationen. Tilpas lyden med hånden-picking slæden det starter. Du kan også ændre dens varighed og afspilning indstillinger.

Vejledning

1

Åbn Microsoft PowerPoint. Klik på fanebladet "Filer", og vælg "Åbn". Gå til præsentationen at tilføje lyd til, og dobbeltklik på navnet på filen.

2

Rul gennem dias dæk på venstre side af skærmen for at komme til det dias, hvor du vil tilføje den første lydklip, og dobbeltklik på den. Spring dette trin over, hvis du starter lyd med den allerførste dias fordi, som standard, den første dias er allerede i de vigtigste PowerPoint-vinduet.

3

Klik på "Indsæt" -fanen øverst i arbejdsområdet. Klik på "Audio" knappen på højre side af båndet. Klik på "Lyd fra fil" for at åbne "Indsæt lyd" vinduet.

4

Gå til den lydklip, som du vil indsætte. Dobbeltklik på filnavnet. Afhængig af størrelsen af ​​filen, kan det tage et øjeblik, før lyden ikon - en bullhorn - og audio kontrol vises på dias.

5

Klik på fanen blå "Audio Tools" i toppen af ​​arbejdsområdet. Brug knapperne og kasser i menuen, der anmelder lydklippet ved at klikke på knappen "Play" (du skal bruge højttalere) og redigere lyd. Du kan også bruge disse bruger-interface-elementer til at bestemme, hvor længe lyden skal vare, og hvornår den skal starte.

6

Tilføj yderligere lydklip til andre dias som ønsket, og klik derefter på menuen "Filer" og vælg "Gem som". Omdøb præsentationen, og klik på "Gem" knappen.

TIPS

  • Hvis du vil tilføje lyd til en ny PowerPoint-præsentation, skal du blot åbne softwaren. PowerPoint starter en ny diasshow med et enkelt dias på skærmen. Bare følge ovenstående trin for at tilføje i lyden.
  • ~
  • Mens der er ingen faste regler eller regler om brugen af ​​lyd med PowerPoint, skal du huske dit publikum og selv om dit publikum vil være, når de gennemgår præsentationen. Føj lyd til forbedre præsentationen, såsom et klip af en person gennemgå produktet diasshowet handler om eller mundtlige anvisninger til at ledsage teksten på dias.
  • Husk, at bare fordi noget er tilgængelig i lydklip format, såsom en MP3, er det måske ikke lovligt anvendes i en præsentation, især noget for-profit, såsom en salgstale eller et websted video.

relaterade artiklar