MHT File Extension og sikkerhed

MHT File Extension og sikkerhed


MHT filer spare komplette websider på din computer, inklusive alle billeder, hyperlinks og andre kodning. Det betyder, at sider, der indeholder virus kan gemmes på din computer. Mulighed for at gemme websider som MHT-filer i sig selv udgør også risici, som følge af en svaghed i kodningen. Du kan træffe foranstaltninger til at løse disse problemer, eller den relevante sikkerhed kan allerede blive oprettet på din computer.

Om MHT-filer

Når du gemmer en webside for senere at bruge "Webside, afsluttet" i Internet Explorer eller Opera webbrowser, din computer pakke alle disse data i en Multipurpose Internet Mail Extension HTML, også kendt som MIME-HTML eller MHTML, fil. Du kan se disse sider senere i webbrowseren uden gentilslutning til denne side online. Hvis den side, du gemmer er inficeret med skadelig software, din sikkerhedssoftware ikke fange, vil gemme siden bringe malware på din computer.

Kendt Issue

Den 12. april 2011, Microsoft offentligt meddelt, at den var bekendt med en "sårbarhed i MHTML protokolhandleren." Denne svaghed er, hvad gør potentielt skadelig software, der skal indgå i din MHT fil. Hvis du skulle besøge et websted med en særlig type ondsindet kode og klikke på et link på dette websted, kan enhver privat information på din computer bliver udsat.

Sikkerhedsopdatering

Microsoft har udgivet en sikkerhedsopdatering til at fastsætte sårbarhed i MHTML kodning, der gør det muligt for de oplysninger eksponering. Hvis computeren er indstillet til automatisk at installere vigtige opdateringer fra Windows, skal dine filer være sikker fra dette spørgsmål. Hvis ikke, skriv "update" i "Start" menuen søgefelt på din computer og derefter klikke på "Windows Update", når det vises i listen over søgeresultater. Skift indstillinger for at vælge automatiske opdateringer, og klik "OK". Følg alle anvisningerne for at opdatere din computer, og fortsætte med at lade de automatiske opdateringer holde dig opdateret med fremtidige sikkerhedsmæssige udgivelser.

Ekstra sikkerhed

Sikkerhedsopdateringer fra Microsoft kan ikke beskytte dig mod alle ondsindede websteder og kodning; de kun afhjælpe svagheder særegne for den Windows og andre Microsoft-programmer. Installer en separat anti-virus og anti-spyware program på din computer og sæt den til at scanne din computer dagligt. Brug om muligt en, der aktivt scanner websteder, når du søger at hjælpe dig med at undgå infektioner i realtid og mindske risikoen for at spare skadelig kode i en MHT fil eller få en software-infektion i at åbne en sendt MHT fil fra en anden computer. Lad din ekstra sikkerhed softwaren automatisk at opdatere, da software virksomheder frigiver regelmæssige opdateringer for at beskytte din computer mod nye trusler.


relaterade artiklar