Måder at udskrive fra en bærbar computer til en printer med trådløs

Måder at udskrive fra en bærbar computer til en printer med trådløs


Hvis du vil udskrive via din bærbare trådløst netværk, vil en printer skal være forbundet til netværket. Der er flere måder at forbinde en printer til et netværk. Den ene er at bruge en printer med enten indbyggede trådløse eller kablede netværksmuligheder. Den anden er at oprette en printserver på dit netværk og slutte printeren til den pågældende server.

Printere med trådløst netværk

Nogle printere har en indbygget trådløst kort i lighed med kort i din bærbare computer. Disse printere kan konfigureres til netadgang. I nogle tilfælde skal du tilslutte printeren på din bærbare computers USB-port til at konfigurere printeren til at oprette forbindelse til netværket. Når printeren er konfigureret, vil den automatisk oprette forbindelse til dit trådløse netværk. Når forbindelsen er oprettet, kan du konfigurere din laptop printerdriver til at sende udskriftsjob til netværksprinter.

Printere med Wired Netværk

Mange printere nu har indbygget kablet netværk. Din bærbare adgang til netværket via et trådløst netværk hub. De fleste trådløse netværk adgangspunkter er enten sluttet til et netværk switch eller hub, eller er indbygget i en eksisterende switch eller hub. For at tilslutte en kablet printer til dit netværk, sætte den i en åben Ethernet-port på din hub. Når forbundet til dit netværk via et netværkskabel, kan du konfigurere din laptop til at sende udskriftsjob til din netværksprinter.

Netværk printerservere

Hvis printeren ikke har indbygget netværk, skal du bruge en printserver. Der er et par måder at sætte en printserver på netværket. Den ene er at købe en dedikeret enhed konstrueret til at fungere som en printserver. Den anden er at konfigurere en eksisterende stationær computer på netværket til at fungere som en printserver.

Hvis du vil installere en specialiseret printserver enhed, skal du sætte enheden i til dit netværk, som regel via et netværkskabel. Sæt printeren i til enheden og konfigurere enheden i overensstemmelse med dokumentationen.

Ved hjælp af en stationær computer allerede på netværket er let. Printeren og driveren på den computer, der skal fungere som et print sever, som hvis du ville primært udskriver fra computeren Hvis du kører Windows, installere. Det næste skridt er at dele printeren. Hvis du vil dele printeren, når printeren er installeret Gå til printerindstillinger område af kontrolpanelet Windows. Højreklik på den printer, der skal deles. Vælg "Del" og giver printeren et netværksnavn. Du kan derefter gå til printeren fra din bærbare computer eller manuelt konfigurere printerdriveren for at få adgang til den delte printer forbundet til den anden computer.


relaterade artiklar