Måder at forbedre PowerPoint præsentationer

En PowerPoint præsentation kan være en ideel måde at formidle information til et publikum, uanset om det er en corporate distribution af finansielle rapporter eller en klub gennemgang af den seneste udflugt. Nøglen til en vellykket PowerPoint-præsentation er at fange publikums opmærksomhed. Ellers vil alle bestræbelserne på at udarbejde dias være spildt. Mens en PowerPoint-projekt kan synes så simpelt som at skrive et par ord i kugler på elektroniske dias, at gøre en indsats for at forbedre præsentationen kan gøre hele forskellen i at køre disse punkter hjem.

Vejledning

1

Giv publikum kontinuitet og spare tid i at oprette dias samtidig ved at udnytte PowerPoint slide master. Tilgængelig fra menuen "Vis", slide master er et enkelt dias, der giver udseende til alle dias i bunken. Med diasmasteren, du er i stand til at tilføje et logo, baggrundsfarve og sæt tekst farver én gang og få den gælder for alle dias. Præsentationen vil ligne det "går sammen", og du vil ikke nødt til at udføre formatering på alle dias.

2

Tilføj ekstraudstyr, såsom fotografier, diagrammer, tegninger, videoklip og andre billeder. Ved at udnytte PowerPoint s "Indsæt" menuen, hurtigt indarbejde illustrationer i præsentationen. I stedet for at behandle et publikum til at glide efter dias af linjer på en side, bryde op data med noget for at hjælpe visuelt forstærke oplysninger.

3

Undgå unødig fnug i præsentationen. Mens PowerPoint tilbyder en samling af opmærksomhed-getters kaldet "Transitions" og "Animations", der tilbyder måder at gøre dine ord opløses og flyve rundt på skærmen, kan de deaktivere et publikum og gøre præsentationen synes amatør. Ved brug af disse bevægelige dele, tilføje dem sparsomt i de områder, du virkelig ønsker at fremhæve.

4

Indtast korte linjer. Hvorvidt publikum læser på en skærm eller udskrives side, at blive konfronteret med en enorm afsnit af teksten, kan være overvældende. Udnyt setup PowerPoint kugle og opbevare oplysninger til korte sætninger eller blurbs. Fejle på siden af ​​at bryde tingene op på flere dias i stedet klemme lange rækker af lille tekst på en enkelt dias.

5

Korrekturlæst. Stavefejl på enhver form for rapport eller et dokument kan nedbringe troværdighed, og mange PowerPoints udsendes på en stor film skærm. At se en stavefejl, grammatik fejl eller endnu værre slags fejl fremskrevet til et publikum, kan afspore en hel præsentation. Overvej at have en anden kigge over præsentationen, før du giver den; for friske øjne kan fange noget.


relaterade artiklar