Lodret rulning i Firefox meget Jumpy

Firefox er en webbrowser udviklet af Mozilla, der er vokset til at være en af ​​de mest udbredte browsere i verden. Selv om det er opdateret hele tiden, Firefox er ikke uden nogle langvarige mangler. Hvis din rulning er ikke glat og ender med at blive urolig eller bagud, kunne det være et resultat af en out-of-date eller korrupte add-on eller en anden midlertidigt problem.

Genstart Browser

Når din browser kører for længe, ​​kan det begynde at opbygge en masse gemte data. Dette kan påvirke mere end blot at rulle; i sidste ende din browser vil begynde at bremse eller sakker bagud. Du vil bemærke denne effekt oftere, når du har et stort antal faneblade åbne, eller forsøger at rulle ned en side med meget indhold, der skal lastes, ligesom store billeder. Genstart browseren hjælper klart nogle af disse data og give det en ny start, som kan hjælpe det køre mere gnidningsfrit.

Ryd data

Selv hvis din midlertidige data er ryddet, kan din browser stadig være lidt pladskrævende med alle dine gemte data, foretrukne indstillinger på webstedet, cache og cookies. Fra menuen "Funktioner", vælg "Ryd historik." Klik på pilen ud for "Detaljer" og derefter markere afkrydsningsfelterne ud for nogen af ​​de data, du har råd til at slette uden alt for meget af en ulempe. Vælg et tidsinterval fra drop-down menuen; det længere tilbage, du vælger, jo flere data, vil klart. Klik på "Ryd nu" knappen når du er færdig.

Opdater browseren

Indimellem kan det rulle problemet være resultatet af en fejl eller operationel fejl i en ældre version af Firefox. Patches og opdateringer frigives jævnligt, så opdatere din browser til den nyeste version vil sikre, at du har de seneste fejlrettelser. Klik på "Hjælp" og derefter klikke på "Om Firefox". Vinduet vil automatisk søge efter opdateringer, og hvis nogen er til rådighed, hente og installere dem.

Kør i fejlsikret tilstand

Nogle gange en add-on, kan medføre, at din browser til at halte, mens du ruller, især hvis det er out-of-date eller modstridende med andre processer. For at teste dette, begynde ved at køre Firefox i fejlsikret tilstand; hold "Shift" nede, mens du åbner Firefox, og vinduet fejlsikret tilstand ned. Markér første felt, "Slå alle add-ons" og derefter klikke på "Fortsæt i fejlsikret tilstand." Test din rulle; hvis det virker fint, det er et tegn på, at en af ​​dine tilføjelser sandsynligvis er årsag til problemer. Aktiver en add-on ad gangen og fortsætte med at teste for at afgøre, hvilke add-on der er årsag til hoppende rulning.

Relaterede artikler