Liste over Længde Fejl definitioner og løsninger

Liste over Længde Fejl definitioner og løsninger


Runtime fejl er problemer med computer hardware eller software programmer, der holder programmet i at fungere korrekt. Disse fejl normalt ikke få programmet til at stoppe med at arbejde helt selv om de kan være et tegn på andre problemer, såsom en ondsindet software infektion eller en inkompatibel software program. Den bedste måde at undgå disse fejl er at være proaktiv; Kontroller din computer og programmet giver dig fejlen har deres nyeste softwareopdateringer installeret.

Web Page Runtime fejl

Det debugging Runtime Error typisk viser sig som en lille grå boks med følgende ord: ". En Runtime Error har fundet sted Ønsker du at debug?" Under denne besked der er tekst, der giver et linjenummer (fx "Linie: 34"), og forklarer fejlen (fx "Fejl: Tilladelse nægtet"). Denne fejlmeddelelse dybest set betyder, at din browser ikke kan dechifrere forskellige tegn i web sidens script på grund af en fejl begået af sidens administrator. Der er ingen måde at fastsætte en anden persons webside, så at komme omkring denne fejl, kan du besøge din browserens og klik på Funktioner> Internetindstillinger. Klik på fanen "Avanceret" og vælg derefter "Deaktiver script-fejlfinding" afkrydsningsfelt. Næste klik på feltet, der siger "Vis en meddelelse om hver scriptfejl". Dette giver dig mulighed for at besøge den side, du forsøgte at se uden fejlmeddelelser.

Virus Runtime fejl

Undertiden skadelig software programmer (virus, phishing software og trojanere) årsag Runtime fejl. For eksempel er den trojan virus kendt som "SubSeven" forårsager en runtime fejlmeddelelse kaldet 216. Dette er blot ét eksempel på de mange mulige fejl, der kan opstå, når du bruger Windows-baserede programmer og browsere. Den bedste måde at finde ud af, om ikke din runtime fejl er en virus, er at gøre en søgning efter fejlnummeret online. Der er mange fora, der beskriver specifikke fejl forårsaget af ondsindet software. Når du har fundet ud af roden problemet ved at installere anti-virus software på din computer og gøre en fuld scanning. Dette rydder op nogen runtime fejl forårsaget af virus og trojanske heste.

Program Runtime fejl

Et andet hyppigt problem, en lang række runtime fejl er problemer med edb-applikationer, som har beskadiget eller manglende fil komponenter. Dette er fordi der er et problem i programmer registreringsdatabasen --- den del af programfilerne som indeholder alle filoplysninger. Denne runtime fejl typisk vist som "Runtime Error 429" med Microsoft Office-programmer, selv om der er andre numre, der kan vises afhængigt af det specifikke program. Du kan løse problemet, skal du geninstallere programmet registreringsdatabase. Dette opnås ved at klikke på Start> Kør og derefter skrive i registreringsdatabasen placering. Opsætningen er som følger med Microsoft Word bliver brugt som eksempel. Skriv "C: / Programmer / Microsoft Office / Office / Word.exe / regserver" og tryk derefter på "OK". Det geninstallerer Word registreringsdatabase og gør runtime fejl forsvinde.


relaterade artiklar