Laptop Projector Rental

Laptop Projector Rental


En bærbar computer projektor er et godt værktøj at bruge til enhver type præsentation. Leje kan være en forvirrende proces, men det behøver ikke at være. Der er projektorer til rådighed for udlejning, der er passende for enhver størrelse publikum og enhver størrelse værelse. Den bedste del er, behøver du ikke at være en computer guru til at bruge dem. Find ud af, hvordan du vælger den rigtige laptop projektor til dine behov.

Vejledning

1

Beslutte, om din præsentation er rent tekstmæssige eller billede baseret. Hvis du præsenterer til en stor gruppe, og ved hjælp af billed-intensive dias, skal du vælge en projektor med en opløsning på 1024 x 768 pixels eller derover for den bedste visning. Hvis du præsenterer en hovedsagelig tekstmæssige præsentation til en lille gruppe (25 eller færre), kan du nøjes med en lavere opløsning på 800 x 600 pixels.

2

Find ud af, hvor langt projektoren vil være fra skærmen. Kastelængden er, hvor langt billedet fra projektoren vil nå. De fleste vil have en standard rækkevidde på 5 til 15 fod. Hvis projektoren skal være længere tilbage, leje en med en "stor kast" linse.

3

Overvej belysning i rummet. Til præsentationer, der ikke kræver at tage noter eller gruppe deltagelse, leje en lavere opløsning projektor. Du bliver nødt til at dæmpe lyset, men det er en billigere løsning. Når masser af lys der er behov for, er der behov for en projektor med højere opløsning.

4

Kender antallet af lumen (lysstyrke projektor pære), du vil. For eksempel en 2000 lumen projektor fungerer godt til præsentationer, hvor belysningen er lav. For lysere områder med et stort publikum, en 5200-lumen projektor er egnet.

5

Lej de rigtige ledninger til din bærbare computer. De bør være VGA / S-Video / RCA composite kompatible.

6

Tænk over, hvor lang tid du skal bruge den bærbare computer projektor. Nogle udlejningsselskaber kræver, at du betaler på forhånd for et mindste antal dage. Andre tilbyder single-dages leje og årlige leasingkontrakter, som kun kræver et depositum for at reservere projektoren.

7

Planlægge. Sørg for, at udlejeren kan levere projektoren til tiden.

8

Få et par citater. Hvis din virksomhed er på et budget, overveje, hvor meget du kan bruge pr dag for leje og shoppe rundt efter den bedste pris.

Relaterede artikler