Kan nogen finde ud hvor mange gange du vist en Facebook-side?

Kan nogen finde ud hvor mange gange du vist en Facebook-side?


Hvis du får en Facebook-besked fra en kilde, der hævder dens anvendelse ved, hvem ser din profil, og du kan downloade den fra en forudsat link, beskeden er en fidus - og sandsynligvis fremsendes uden beskeden afsenderens viden. Facebook giver ikke ansøgninger til profilejere der identificerer der ser deres profil, selv gennem tredjemand. Du selv kan ikke spores, medmindre du er smittet med malware eller du sender til at blive sporet. Så du skal ikke være bange for "stalking" en side; ingen vil finde ud af.

Sporing på Facebook

Som standard, alle oplysninger, enhver tredjepartsprogram har om dig er begrænset til offentlighedens kendskab - hvad du tillade nogen at se. Men mange programmer bede dig om adgang til ellers private oplysninger. Hvis du tilmelder, kan du blive sporet. Facebook sælger ikke oplysninger om dine aktiviteter til andre brugere.

Begrænsninger i sporing

Facebook har ikke mulighed for at spore hvem der ser en bestemt persons profil. Heller ikke et andet program giver denne funktionalitet; at gøre det er imod Facebooks vilkår for brug. Dog kan nogle programmer spore en brugers handlinger, herunder at vide, hvis de besøger et bestemt websted eller profil. En ansøgning kræver særlig tilladelse for at spore dine handlinger. Benægte, at tilladelse forhindrer den i at spore dig.

Undgå Tracking

Installer aldrig et program med et enkelt klik fra en anden brugers profil; dette er, hvordan de fleste svindel spredes. Virulent apps spore dine handlinger og skrive indlæg foregiver at være dig til din Facebook væg, opmuntre andre til at følge i dine skridt. Lad ikke disse programmer adgang til din Facebook-konto. Hvis du mener, at din ven er at anbefale en ulovlig app, budskab dem tilbage og spørge, om de mente at skrive denne besked. Dette bekræfter legitimiteten af ​​app og lader dem vide, hvis deres konto er blevet kompromitteret.

Scam Applications

Du har måske bemærket, at nogle app hjemmesider hævder at være i stand til at lade dig vide, hvem der besøger din profil; dette er en falsk påstand. Disse websteder indeholder ofte skadelig software; de trækker klik ved at love at tilbyde en service, som ingen andre kan, men de fleste er virus eller andre scams. Installation dem kan kompromittere dine personlige oplysninger og derefter sende beskeder til dine venner med det samme krav. Facebook anbefaler, at du rapportere eventuelle programmer, som gør disse påstande, så de kan fjernes.

Relaterede artikler