Kan jeg bruge enhver pc at downloade iTunes?

Kan jeg bruge enhver pc at downloade iTunes?


Du kan hente iTunes-software på alle mærker af PC, men at computeren skal opfylde visse hardware og software. iTunes fungerer i Windows-miljøer samt på Mac-computere, men er ikke kompatibelt med andre styresystemer såsom Linux. iTunes er skabt af Apple, og derfor er mere stabil i et Mac-miljø, men mange Windows-brugere betjene softwaren uden nogen problemer.

Windows Software Krav

Windows-baserede pc'er skal have Windows XP med Service Pack 2 eller nyere, eller køre 32- eller 64-bit versioner af Windows Vista eller 7. Men de 64-bit versioner kræver en anden download, kaldet 64-bit installationsprogram, at køre ordentligt. Du skal også en kompatibel version af QuickTime, men iTunes download indeholder den nyeste version af denne gratis software, så længe du lader QuickTime boksen markeret på download-skærmen, vil du have alt hvad du behøver.

Windows hardwarekrav

Pc'en skal have 200 MB til rådighed på harddisken for selve programmet, plus du får brug for yderligere plads til at gemme dine downloads som du foretager køb. Du har også brug for en 1 GHz eller højere processor chip fra Intel eller AMD, men disse er standard på de fleste aktuelle pc-modeller. Den mindste RAM krav er 512 MB, men flere vil hjælpe nogen video downloads køre mere gnidningsløst; til HD-video, du har brug for mindst 1 GB RAM. HD-video kræver også mere processorhastighed, med et minimum af en 2 GHz Intel Core Duo chip.

Mac Personal Computer Krav

Mac-computere skal også køre en aktuel version af QuickTime og har 200 MB ledig plads på harddisken. Processor krav er ens, men du kan have en PowerPC G5 eller G6-processor i stedet for AMD eller Intel-versioner. En aktuel version af Safari-browseren er også nødvendig for at downloade iTunes på en Mac. I marts 2011, versionen 4.0.3 eller nyere er tilstrækkelig. Du skal også bruge Mac OS X version 10.5 eller nyere. Dette kan ændre sig til forskellige versioner med fremtidige iTunes udgivelser.

Krav til alle pc'er

Enhver PC med iTunes kræver en high-speed internet-forbindelse, såsom gennem et DSL- eller kabelmodem, og en 1024 med 768 eller større skærmopløsning. Apple anbefaler også en cd eller dvd-brænder for at sikkerhedskopiere dit iTunes-bibliotek.


relaterade artiklar