Kan et Pages-fil fra en iPad Konverter til Microsoft Word?

Kan et Pages-fil fra en iPad Konverter til Microsoft Word?


Pages til iPad kan konvertere dine tekstbehandlingsdokumenter til et par formater, herunder Microsoft Word. Det kan også åbne Word-dokumenter, som du har på din iPad og konvertere dem til sider format til læsning og redigering. Der er nogle overvejelser, når du bruger Pages til Word-filer på din iPad, især til dokumenter med tung formatering eller præcis layout.

Begrænsninger

Pages til iPad er en skaleret-back tekstbehandlingsprogram, så det har begrænset formateringsindstillinger. Ved konvertering mellem Pages oprindelige format og Word-filer, kan du miste nogle af dine formatering og layout fra det oprindelige dokument. Grundlæggende formatering såsom linjeafstand og standard fordybninger, fed og kursiv stilarter bør konvertere, men skrifttyper kan ændre sig afhængigt af de skrifttyper tilgængelige, når du senere åbne dokumentet i Word.

Arbejde med Word

Pages gemmer de dokumenter, du arbejder på i sit eget format på din iPad. Den måde at få dokumenter i Word er at eksportere dem, ved hjælp af en hvilken som helst af de eksportlicenser eller opdeling er indbygget i iPad-versionen af ​​sider. Tryk på "Send til" eller "Del" knappen for at vælge, hvor du vil sende den eksporterede fil, såsom at tilføje det som en vedhæftet fil email eller opbevare den på iDisk, iTunes eller andre understøttede fildeling service. Vælg "Word" fra eksporttype indstillinger, og følg vejledningen på skærmen for at gemme og dele dit dokument i MS Word-format. Hvis du ikke kan se aktien / send ikonet for at eksportere dit dokument, skal du lukke dokumentet og vende tilbage til den grundlæggende dokumentbibliotek layout. Swipe for at bringe det dokument, du vil eksportere i den fremhævede del af skærmen, og ikonet vises under dokumentet. Det ligner et rektangel med en let buet pil, der peger udad mod højre.

Modtagelse Pages-dokumenter

Hvis du har modtaget et dokument fra iPad versionen af ​​sider og ønsker at åbne den i Microsoft Word, men det var ikke eksporteres til MS Word-format, kan du løbe ind i problemer. Den bedste måde at få det ind i Word er at have den person, der sendte dig eksportere dokumentet det i Word-format og re-sende. Du kan også prøve at højreklikke på dokumentet på din computer og vælge "Åbn med" og derefter vælge Word fra de indstillinger, der vises, eller søg efter Word-programmet på din computer. Dette kan resultere i tab af formatering og forvanskede tegn, men så bruger ordet eksport metode fra Pages når det er muligt.

Overvejelser

Hver gang du åbner et dokument i Pages, vil den konvertere til Sider native format. Du skal bruge eksport proces hver gang du vil gemme eller sende dokumentet som en Word-fil.


relaterade artiklar