Kan du oprette en webside gratis?

Kan du oprette en webside gratis?


Du kan helt sikkert skabe en webside gratis. En webside er ikke det samme som en hjemmeside, der er vært for mange sider, og skal have sin egen domænenavn og vært. For eksempel Facebook er et websted, men din individuelle profil er en webside. En webside kan antage forskellige former, såsom en blog eller en social networking profil odds er du allerede har oprettet flere websider uden at tænke over det.

Blogs

Blogs er en stor og enkel måde at oprette en webside. Der er en række af blog værter, herunder LiveJournal, BlogSpot og WordPress. Når du tilmelder dig en konto, du bruger deres grænseflade til at skrive og udgive din blog og du kan dele dit link med andre. Disse websteder giver dig mulighed for at indsætte billeder og video, men du vil ikke have en masse frihed med hensyn til design. Ikke desto mindre har de mange nemme skabeloner, så du kan ændre, hvordan din side ser ud.

Facebook og sociale netværkssider

Det er gratis at tilmelde sig Facebook, som giver dig mulighed for at skrive og dele dine tanker og ideer i realtid. Facebook og Twitter er knyttet til millioner af andre sider på internettet, så en kommentar eller indlæg på en anden hjemmeside vil dukke op på din Facebook-side. Du kan også oprette separate sider på Facebook til din virksomhed eller særlige interesser, så du behøver ikke engang at have et domænenavn for at fremme dig selv eller dit produkt.

YouTube og fotodeling Sider

Hvis du ikke er en for ord, men gerne lade dine videoer eller fotos gør det taler, så kan du åbne en gratis konto på hjemmesider, der appellerer til dette. YouTube giver brugerne mulighed for at oprette deres egne kanaler ud over at uploade videoindhold. Din YouTube-kanal giver dig mulighed for at styre alle de videoer, du har uploadet og dele linket. Hvis du vil præsentere fotografier, prøv Flickr eller Photobucket, som også giver links, du kan sætte på din blog eller Facebook-profil.

Gratis Web Hosting

Gratis web hosting stadig eksisterer. Værter som Weebly og Google Websteder gør det muligt at overføre indhold, vælge mellem forskellige designs og skabeloner, og du har mulighed for at arbejde med HTML-koden. Web værter giver dig mere frihed uden byrden af ​​at købe et domænenavn og styre en fuld på webstedet. Ulempen til at have en fri side, er imidlertid, at den mængde plads, du kan uploade til deres servere normalt er begrænset, og deres logo eller annonce vil dukke op et eller andet sted på din side.


relaterade artiklar