Jeg har problemer med at downloade tv-shows på min MacBook

Ligesom en iMac og andre stationære computere, Apples MacBook laptop har evnen til at hente tv-shows fra internettet eller andre indgående kilder. Hvor hurtigt og effektivt MacBook kan hente disse tv-shows om afhænger af en række faktorer, der påvirker din computer. Hvis MacBook begynder at downloade tv-shows, men har problemer med at downloade dem helt, kan du foretage fejlfinding den bærbare driftsproblemer i et par måder.

Vejledning

1

Luk alle andre programmer, du har åbne på din MacBook, mens du prøver at downloade, så de ikke bruger op computerens hukommelse. De fleste programmer kan lukkes ved at klikke på det røde "X" i øverste hjørne eller ved at gå til "Filer" og "Exit." Også stoppe start-up programmer, der åbner automatisk på MacBook samt ved at højreklikke på et hvilket som helst program i docking bar og vælg "Exit".

2

Ryd cache på MacBook webbrowser. Hvis du bruger Mac indfødte Safari til din download, åben Safari, gå til "Safari" menuen og vælg "Tøm Cache". Når der er tom, rydde historie i Safary ved at gå til "Historik" og "Clear".

3

Fjerne unødvendige filer fra MacBook. Klik på "Finder" fra kajen og gå gennem alle mapper, slette filer, du ikke har brug for. Kontroller Mac skrivebord for downloads og andre filer, som du ikke længere har brug for og slette disse filer samt at rydde op plads på MacBook harddisk.

4

Tøm papirkurven på MacBook. Når du sletter filer, de går til "Trash", men er ikke permanent. Tag dem fra systemet fuldstændigt ved at klikke på "Finder" gå til "Finder" menuen og vælge "Sikker tømning af papirkurv."

5

Tjek din computer for korrupte filer, der kan være årsag downloade spørgsmål i MacBook. Hvis du vil kontrollere din MacBook, downloade og installere enten MainMenu eller MacKeeper til MacBook gratis og følg vejledningen på skærmen for at køre en scanning på systemet. Slet alle filer, som programmet anbefaler at slette fra harddisken på MacBook for at frigøre plads og fjerne download-spørgsmål.


relaterade artiklar