Internetindstillinger når du har ingen telefonlinje

Internetindstillinger når du har ingen telefonlinje


Med den stigende popularitet af mobiltelefoner, har mange mennesker valgt at fjerne telefonlinjer fra deres hjem, hvilket eliminerer risikoen for at bruge opkaldsforbindelser til at gå online. Dial-up kan være relativt billig, men det vides at være langsommere end andre tilslutningsmuligheder løsninger. Der er alternativer med priser fra moderat til gratis, afhængigt af computerens type og hvor du bor.

Kabel

Ligesom din lokale kabel-selskab kan bringe hundredvis af tv-kanaler til dit TV, kan det også bringe internettet til din computer. Kablet selskab vil indstille din computer med en internetforbindelse, og de fleste virksomheder tilbyder hastigheder betydeligt højere end dial-up. Priserne vil variere afhængigt af de selskaber, der er tilgængelige i dit område, men mange tilbyder grundlæggende tjenester for så lidt som $ 20 per måned i 2010.

Wi-Fi

Bærbare computere er udstyret med et internt modem, der vil afhente internettet en længe de er inden for rækkevidde af et Wi-Fi-router, er kendt som en Wi-Fi-hotspot. Wi-Fi kan være fri, eller det kan være en betalt tjeneste, afhængigt af udbyderen. Mange caféer, barer og restauranter tilbyder gratis Wi-Fi som en tilskyndelse til kunderne. Der er steder på nettet, såsom wififreespot.com, denne liste mange gratis hotspots. Bare gå inden for rækkevidde af den hot spot og logge på. Udbyderen vil forbinde med din bærbare computer automatisk.

Mobilt bredbånd

Flere mobiltelefon selskaber tilbyder mobilt bredbånd forbindelser til internettet. Kunderne køber en aircard, som er en enhed, der sættes i USB-porten på en bærbar computer. Den aircard tjener som en slags antenne, hvilket bringer Internet signal til den bærbare computer. Fordelen ved dette system er, at det virker næsten overalt en mobiltelefon vil arbejde. Ulempen er prisen. De fleste virksomheder i 2010 ansvaret $ 40 og op til en måned af tilslutningsmuligheder.


relaterade artiklar